Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Kok / Tjener / Ernæring

Kontakt for virksomheder
Mette Lauge-Simonsen
Mette Lauge-Simonsen
Efteruddannelseskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, samt det Procestekniske område som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Filer
Arbejder du med fødevarer og ernæring? Og er du samtidig interesseret i at opkvalificere eller efteruddanne dig? 
Så har ZBC en masse kurser til at hjælpe dig på vej. Hos ZBC kan du tage kurser inden for områder som tilberedningstyper, almen fødevarehygiejne og bæredygtig produktion.
Bliv inspireret til, hvordan du kan styrke dig faglige profil yderligere med kurser inden for kok og ernæring hos ZBC.

Aktuelle kurser