Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Take-away koncept i daglig madproduktion

Kort fortalt

Du kan med baggrund i erfaringer med driftsstyring og udvikling af madproduktion i køkkener udvikle et koncept for take-away-retter til køkkenets brugergrupper. Endvidere vil du kunne planlægge produktionsflow på baggrund af viden om hygiejne, deklarering og emballering af take-away måltider samt deklarere retter til take-away produkter.

Take-away koncept i daglig madproduktion

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48779 - Take-away koncept i daglig madproduktion

Målgruppe: Teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har erfaringer med udvikling og styring af madproduktion i køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
I tilknytning til køkkenets daglige drift og madproduktion udvikle et koncept for take-away-retter til køkkenets brugergrupper.
Planlægge produktionsflow på baggrund af viden om hygiejne, deklarering og emballering af take-away måltider.
Deklarere retter til take-away produkter.

Fagnummer: 48779 Take-away koncept i daglig madproduktion Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60