f__devarer_hovedgruppe

Slagteri

Bæredygtig koncept for bager- og slagterbutik
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 13-06-2023
Varighed: 2 dage
Emballering og etikettering af kødprodukter
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Varighed: 1 dag
Introduktion til forædling af kød
Også for ledige (6 ugers)
Se 2 hold
Næste startdato: 27-02-2023
Varighed: 2 dage
Introduktion til opskæring af gris
Også for ledige (6 ugers)
Se 2 hold
Næste startdato: 06-03-2023
Varighed: 3 dage
Introduktion til opskæring af kalv- og oksekød
Også for ledige (6 ugers)
Se 3 hold
Næste startdato: 01-03-2023
Varighed: 2 dage
Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion
Også for ledige (6 ugers)
Se 2 hold
Næste startdato: 07-02-2023
Varighed: 2 dage
14 kurser er skjult - tryk her for at vise dem