Slagteri

Almen fødevarehygiejne
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 9 hold
Næste startdato: 23-08-2021
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne for F/I
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 11-10-2021
Varighed: 5 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 20-09-2021
Varighed: 4 dage
Konserveringsteknikker for kødprodukter
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 13-09-2021
Varighed: 4 dage
Kød Cuisinier
Se 1 hold
Næste startdato: 06-12-2021
Varighed: 4 dage
Produktion af convenience food
6 Ugers
Se 7 hold
Næste startdato: 16-08-2021
Varighed: 3 dage
Produktion af pølser, pålæg og røgvarer
Se 2 hold
Næste startdato: 13-09-2021
Varighed: 3 dage
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
Positivliste Sjælland
Se 4 hold
Næste startdato: 28-09-2021
Varighed: 1 dag
Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 24-08-2021
Varighed: 3 dage
Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet/
Se 1 hold
Næste startdato: 16-08-2021
Varighed: 4 dage
Sæson- og temaprodukter hos detailslagteren
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 21-09-2021
Varighed: 3 dage
26 kurser er skjult - tryk her for at vise dem