MENU
Ungdomsuddannelse
10. klasse
Kurser & efteruddannelse
Skoler
For virksomheder
Om ZBC
International
Vælg en kategori
Ungdomsuddannelse
10. klasse
Kurser & efteruddannelse
Skoler
For virksomheder
Om ZBC
International
Tilbage
Alle ungdomsuddannelser
Erhvervsuddannelser
EUX
HHX
HTX
STU
Alle 10. klasser
Gymnasielinjen ZBC10
Erhvervslinjen ZBC10
EUD10
ZBC10
EUX10
Forside
Kursusoversigt
Kurser for virksomheder
Kurser for medarbejdere
Kurser for jobsøgende
Klar til efteruddannelse
Praktisk information
Brochurer
ZBC Gourmetskole
Kontakt os
ZBC Holbæk
ZBC Kalundborg
ZBC Køge
ZBC Næstved
ZBC Ringsted
ZBC Roskilde
ZBC Slagelse
ZBC Vordingborg
Kurser for virksomheder
Praktikcenter
Ny mesterlære
Danish Retail Award
Kontakt os
Hvem er ZBC
Profil
Samarbejde
International profil
For elever
Introduktion for 8. klasse
Brobygning for 9. og 10. klasse
Job på ZBC
Why choose ZBC
International projects and partners
Summer school programs
Vocational training for EU-students
Labour Market training
Tilbage
Kursusoversigt
Industri og håndværk
SOSU og Pædagogik
Det grønne område
Business og Ledelse
Fødevarer
Lager og transport
Service
Mere om vores kurser
Kurser for virksomheder
Skræddersyede kurser
Strategisk uddannelsesplanlægning
Virksomhedskonsulenter
Åben vejledning
Forplejning v/ virksomheder
FVU for virksomheder
Praktikvejlederkurser
Kurser for medarbejdere
Sådan tilmelder du dig
Åben vejledning
Kurser for jobsøgende
Jobrettet uddannelse for ledige
Åben vejledning
Samarbejde med jobcentre
Klar til efteruddannelse
RKV (realkompetencevurdering)
Strategisk uddannelsesplanlægning
Fra ufaglært til faglært / EUV
FVU
Vurdering af basale færdigheder
Åben vejledning
Digitalt Læringscenter
Fjernundervisning
Praktisk information
Tilmelding og priser
VEU-godtgørelse og befordringstilskud
Forplejning
Jobrettet uddannelse for ledige
Kost og logi
Afmeldingsgebyr og tillægsydelser
Prøver i AMU
Retningslinjer Covid-19
Røgfri skole
Kontakt os
Virksomhedskonsulenter
Åben vejledning
Kursussekretær / AMU-team
Udvikling, projekter og fundraising
ZBC learning
Slagteri
Forside
Kursusoversigt
Almen fødevarehygiejne
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 6 hold
Næste startdato: 22-03-2021
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne for F/I
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 03-05-2021
Varighed: 5 dage
Dyrevelfærd Grise / Kreaturer / Kaniner
Se 1 hold
Næste startdato: 21-04-2021
Varighed: 7,5 timer
Fødevarehygiejne og egenkontrol
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 20-09-2021
Varighed: 4 dage
Konserveringsteknikker for kødprodukter
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 13-09-2021
Varighed: 4 dage
Kød Cuisinier
Se 2 hold
Næste startdato: 03-05-2021
Varighed: 4 dage
Produktion af convenience food
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 07-04-2021
Varighed: 3 dage
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
Se 20 hold
Næste startdato: 19-03-2021
Varighed: 1 dag
Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 24-08-2021
Varighed: 3 dage
Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet/
Se 1 hold
Næste startdato: 16-08-2021
Varighed: 4 dage
Sæson- og temaprodukter hos detailslagteren
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 12-04-2021
Varighed: 3 dage
Detailudskæring af delstykker af kød
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 3 dage
Emballering og etikettering af kødprodukter
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 1 dag
Forædling
Læs mere
Varighed: 7,5 dage
Forædling i industrislagtning
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 3 dage
Færdigpakkede kødvarer
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 15 dage
HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri
Læs mere
Varighed: 3 dage
Industriel detailudskæring
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 3 dage
Introduktion til forædling af kød
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Introduktion til industrislagtning og forædling
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 3 dage
Introduktion til opskæring af gris
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 3 dage
Introduktion til opskæring af kalv- og oksekød
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Konceptudvikling for gourmetslagtere
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 4 dage
Kvalitetssikring af produkter for gourmetslagtere
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 3 dage
Ledelse af hygiejne og egenkontrol
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 4 dage
Maskin- og robotbetjening i industrislagtning 1
Læs mere
Varighed: 2 dage
Maskin- og robotbetjening i industrislagtning 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Maskin- og robotbetjening i industrislagtning 3
Læs mere
Varighed: 2 dage
Patogene mikroorganismer i risikoanalyse
Læs mere
Varighed: 1 dag
Produktion af fedtender
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 10 dage
Produktion af medister, pålæg og røgvarer
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 3 dage
Pynt som blikfang i slagterbutikken
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 1 dag
Pølsemager 1
Læs mere
Varighed: 5 dage
Slagterkurven
Læs mere
Varighed: 2 dage
Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 3 dage
25 kurser er skjult - tryk her for at vise dem
Brochurer
Avanced Ganache UK
Avanceret Ganache
Barista Specialistkursus
Bæredygtighedsambassadør
Convenience specialist
Fremtidens måltider
Gourmet Appetizer
Gourmet pølsemager
Gourmet Sous Vide
Gourmet Vegetar
Ismester / Gelatiere
Juicer
KødCuisinier
Neurogastronomi Masterclass
Oste sommelier
Reduktion af madspild
Seafood Specialist
Sensorisk velsmag
Surdejsspecialist
Tangekspert
Vinekspert Masterclass
World Class Wine
Har du brug for hjælp med din tilmelding?
Læs mere