MENU
Kursusoversigt
For virksomheder
Jobsøgende
Klar til efteruddannelse
Praktisk info
Brochurer
Kontakt os
ZBC.DK
KURSUSOVERSIGT MED FILTRE
Business & Ledelse
IT-kurser
Økonomi & Regnskab
Handel
Events & Projektledelse
HR & Ledelse
Kommunikation & Markedsføring
Uddannelses- & Oplæringsansvarlig
Faglært Detail / Kontor & Adm.
Digitalt Læringscenter
Tværgående & Supplerende fag
Det grønne område
Gartneri / Anlæg
Landbrug
Rørlægger / Kloakmester
Betjening af maskiner
Anlægsstruktør / Sjakbajs
Specialistkurser - Grønne områder
Tværgående & Supplerende fag
Fødevarer, Hotel & Restauration
Bager / Konditor
Kok / Tjener / Ernæring
Fleksible fødevarerkurser
Slagteri
Fødevareindustri
Specialistkurser / Masterclass
Gourmetskolen
Tværgående & Supplerende fag
Industri, Teknik & Data
Arbejdsmiljø & Sikkerhed (inkl. varmt arbejde og §17-kurser)
Automatik / Procesindustri
Data- / Kommunikationsteknik
Elektronik / Svagstrøm
Metalsvejsning
Plastsvejsning
Specialistkurser - Industri
Urmagerakademiet
Tværgående & Supplerende fag
Lager & Transport
Bus / Persontransport / Lastbil / Vogntog
Varebilsuddannelsen
EU efteruddannelse & ajourføring
Farligt gods
Gaffeltruck / Teleskoplæsser
Mobile kraner
Vejen som arbejdsplads
Dyretransport
Specialistkurser - Transport
Lager & Logistik
Tværgående & Supplerende fag
Service & Vagt
Rengøring
Vagt
Vaskeri
Tværgående & Supplerende fag
SOSU & Pædagogik
Dagtilbudsområdet
Plejefamilier
Psykiatri / Handicap- & Socialpædagogisk område
Social- & Omsorgsområdet
Undervisningsområdet
Praktikvejlederkurser PAU / SOSU
Tværgående & Supplerende fag
AU i sundhedspraksis
Mere om vores kurser
Praktisk info
Klar til efteruddannelse
Brochurer
Kontakt os
ZBC København
Full Service aftale
Skræddersyede kurser
Strategisk uddannelsesplanlægning
Praktikvejlederkurser
FVU for virksomheder
Integrationsgrunduddannelse - IGU
Virksomhedskonsulenter
Forplejning for virksomheder
Digitale badges
Åben voksenvejledning
Kurser for jobsøgende
Åben voksenvejledning
Jobrettet uddannelse for ledige
Pulje til uddannelsesløft
Samarbejde med jobcentre
Nyhedsbreve Jobcentre og A-kasser
Klar til efteruddannelse
RKV (realkompetencevurdering)
Fra ufaglært til faglært/ EUV
FVU (forberedende voksenundervisning)
Vurdering af basale færdigheder
Åben voksenvejledning
Strategisk uddannelsesplanlægning
Digitalt læringscenter
ZBC København
Fjernundervisning (online)
Få svar på en række spørgsmål om vores AMU online forløb
Praktisk information
Tilmelding og priser
Sådan tilmelder du dig
VEU-godtgørelse og befordringstilskud
Forplejning
Kost og logi
Afmeldingsgebyr og tillægsydelser
Prøver i AMU
EGU for FGU-elever
Røgfri skole
Coronapas på ZBC
Kontakt os
Virksomhedskonsulenter
Kursussekretær/AMU-team
Åben voksenvejledning
Udvikling, projekter og fundraising
ZBC Learning
Vælg en kategori
Kursusoversigt
For virksomheder
Jobsøgende
Klar til efteruddannelse
Praktisk info
Brochurer
Kontakt os
ZBC.DK
Tilbage
KURSUSOVERSIGT MED FILTRE
Business & Ledelse
Det grønne område
Fødevarer, Hotel & Restauration
Industri, Teknik & Data
Lager & Transport
Service & Vagt
SOSU & Pædagogik
Mere om vores kurser
Full Service aftale
Skræddersyede kurser
Strategisk uddannelsesplanlægning
Praktikvejlederkurser
FVU for virksomheder
Integrationsgrunduddannelse - IGU
Virksomhedskonsulenter
Forplejning for virksomheder
Digitale badges
Åben voksenvejledning
Kurser for jobsøgende
Åben voksenvejledning
Jobrettet uddannelse for ledige
Pulje til uddannelsesløft
Samarbejde med jobcentre
Nyhedsbreve Jobcentre og A-kasser
Klar til efteruddannelse
RKV (realkompetencevurdering)
Fra ufaglært til faglært/ EUV
FVU (forberedende voksenundervisning)
Vurdering af basale færdigheder
Åben voksenvejledning
Strategisk uddannelsesplanlægning
Digitalt læringscenter
ZBC København
Fjernundervisning (online)
Få svar på en række spørgsmål om vores AMU online forløb
Praktisk information
Tilmelding og priser
Sådan tilmelder du dig
VEU-godtgørelse og befordringstilskud
Forplejning
Kost og logi
Afmeldingsgebyr og tillægsydelser
Prøver i AMU
EGU for FGU-elever
Røgfri skole
Coronapas på ZBC
Kontakt os
Virksomhedskonsulenter
Kursussekretær/AMU-team
Åben voksenvejledning
Udvikling, projekter og fundraising
ZBC Learning
Tilbage
IT-kurser
Økonomi & Regnskab
Handel
Events & Projektledelse
HR & Ledelse
Kommunikation & Markedsføring
Uddannelses- & Oplæringsansvarlig
Faglært Detail / Kontor & Adm.
Digitalt Læringscenter
Tværgående & Supplerende fag
Gartneri / Anlæg
Landbrug
Rørlægger / Kloakmester
Betjening af maskiner
Anlægsstruktør / Sjakbajs
Specialistkurser - Grønne områder
Tværgående & Supplerende fag
Bager / Konditor
Kok / Tjener / Ernæring
Fleksible fødevarerkurser
Slagteri
Fødevareindustri
Specialistkurser / Masterclass
Gourmetskolen
Tværgående & Supplerende fag
Arbejdsmiljø & Sikkerhed (inkl. varmt arbejde og §17-kurser)
Automatik / Procesindustri
Data- / Kommunikationsteknik
Elektronik / Svagstrøm
Metalsvejsning
Plastsvejsning
Specialistkurser - Industri
Urmagerakademiet
Tværgående & Supplerende fag
Bus / Persontransport / Lastbil / Vogntog
Varebilsuddannelsen
EU efteruddannelse & ajourføring
Farligt gods
Gaffeltruck / Teleskoplæsser
Mobile kraner
Vejen som arbejdsplads
Dyretransport
Specialistkurser - Transport
Lager & Logistik
Tværgående & Supplerende fag
Rengøring
Vagt
Vaskeri
Tværgående & Supplerende fag
Dagtilbudsområdet
Plejefamilier
Psykiatri / Handicap- & Socialpædagogisk område
Social- & Omsorgsområdet
Undervisningsområdet
Praktikvejlederkurser PAU / SOSU
Tværgående & Supplerende fag
AU i sundhedspraksis
Praktisk info
Klar til efteruddannelse
Brochurer
Kontakt os
ZBC København
Slagteri
Forside
Kursusoversigt
Almen fødevarehygiejne for F/I
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 10-10-2022
Varighed: 5 dage
Bæredygtig koncept for bager- og slagterbutik
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 06-12-2022
Varighed: 2 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
Også for ledige (6 ugers)
Positivliste Sjælland
Se 4 hold
Næste startdato: 22-08-2022
Varighed: 4 dage
Introduktion til forædling af kød
Også for ledige (6 ugers)
Se 2 hold
Næste startdato: 18-08-2022
Varighed: 2 dage
Konserveringsteknikker for kødprodukter
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 12-09-2022
Varighed: 4 dage
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
Se 1 hold
Næste startdato: 15-08-2022
Varighed: 1 dag
Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet
Også for ledige (6 ugers)
Se 2 hold
Næste startdato: 23-08-2022
Varighed: 3 dage
Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion
Også for ledige (6 ugers)
Se 2 hold
Næste startdato: 16-08-2022
Varighed: 2 dage
Detailudskæring af delstykker af kød
Også for ledige (6 ugers)
Læs mere
Varighed: 3 dage
Dyrevelfærd Grise / Kreaturer / Kaniner
Læs mere
Varighed: 7,5 timer
Emballering og etikettering af kødprodukter
Også for ledige (6 ugers)
Læs mere
Varighed: 1 dag
Forædling
Også for ledige (6 ugers)
Læs mere
Varighed: 7,5 dage
Forædling i industrislagtning
Også for ledige (6 ugers)
Læs mere
Varighed: 3 dage
HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri
Læs mere
Varighed: 3 dage
Introduktion til opskæring af gris
Også for ledige (6 ugers)
Læs mere
Varighed: 3 dage
Introduktion til opskæring af kalv- og oksekød
Også for ledige (6 ugers)
Læs mere
Varighed: 2 dage
Konceptudvikling for gourmetslagtere
Også for ledige (6 ugers)
Læs mere
Varighed: 4 dage
Kvalitetssikring af produkter for gourmetslagtere
Også for ledige (6 ugers)
Læs mere
Varighed: 3 dage
Ledelse af hygiejne og egenkontrol
Læs mere
Varighed: 4 dage
Maskin- og robotbetjening i industrislagtning 1
Læs mere
Varighed: 2 dage
Maskin- og robotbetjening i industrislagtning 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Maskin- og robotbetjening i industrislagtning 3
Læs mere
Varighed: 2 dage
Patogene mikroorganismer i risikoanalyse
Læs mere
Varighed: 1 dag
Produktion af fedtender
Også for ledige (6 ugers)
Læs mere
Varighed: 10 dage
Produktion af pølser, pålæg og røgvarer
Også for ledige (6 ugers)
Læs mere
Varighed: 3 dage
Pølsemager 1
Også for ledige (6 ugers)
Læs mere
Varighed: 5 dage
Slagterkurven
Læs mere
Varighed: 2 dage
Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen
Også for ledige (6 ugers)
Positivliste Sjælland
Læs mere
Varighed: 3 dage
20 kurser er skjult - tryk her for at vise dem