Slagteri

Almen fødevarehygiejne
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 5 hold
Næste startdato: 24-08-2020
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne for F/I
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 23-11-2020
Varighed: 5 dage
Detailudskæring af delstykker af kød
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 21-09-2020
Varighed: 3 dage
Dyrevelfærd Grise / Kreaturer / Kaniner
Se 2 hold
Næste startdato: 17-06-2020
Varighed: 7,5 timer
Emballering og etikettering af kødprodukter
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 22-06-2020
Varighed: 1 dag
Forædling i industrislagtning
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 17-06-2020
Varighed: 3 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 26-06-2020
Varighed: 4 dage
Industriel detailudskæring
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 12-06-2020
Varighed: 3 dage
Introduktion til industrislagtning og forædling
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 23-11-2020
Varighed: 3 dage
Produktion af convenience food
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 29-09-2020
Varighed: 3 dage
Produktion af medister, pålæg og røgvarer
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 23-06-2020
Varighed: 3 dage
Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 06-10-2020
Varighed: 3 dage
Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet/
Se 1 hold
Næste startdato: 28-09-2020
Varighed: 4 dage
Sæson- og temaprodukter hos detailslagteren
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 28-09-2020
Varighed: 3 dage
20 kurser er skjult - tryk her for at vise dem