f__devarer_hovedgruppe

Slagteri

Almen fødevarehygiejne for F/I
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 10-10-2022
Varighed: 5 dage
Bæredygtig koncept for bager- og slagterbutik
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 06-12-2022
Varighed: 2 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
Også for ledige (6 ugers)
Positivliste Sjælland
Se 4 hold
Næste startdato: 22-08-2022
Varighed: 4 dage
Introduktion til forædling af kød
Også for ledige (6 ugers)
Se 2 hold
Næste startdato: 18-08-2022
Varighed: 2 dage
Konserveringsteknikker for kødprodukter
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 12-09-2022
Varighed: 4 dage
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
Se 1 hold
Næste startdato: 15-08-2022
Varighed: 1 dag
Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet
Også for ledige (6 ugers)
Se 2 hold
Næste startdato: 23-08-2022
Varighed: 3 dage
Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion
Også for ledige (6 ugers)
Se 2 hold
Næste startdato: 16-08-2022
Varighed: 2 dage
20 kurser er skjult - tryk her for at vise dem