U___Slagter

Slagteri

Kontakt
Mette Lauge-Simonsen
Mette Lauge-Simonsen
Efteruddannelseskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Ønsker du at specialisere dig inden for slagteri? Udforsk dine muligheder med kurser inden for slagterfaget hos ZBC her.
Vi udbyder kurser inden for blandt andet udskæring og forædling. Hos ZBC kan du sammensætte din uddannelse, så den passer ind i lige netop din hverdag.
Bliv inspireret til, hvordan du kan styrke din faglige profil her.

Aktuelle kurser

Bæredygtig koncept for bager- og slagterbutik
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 05-12-2023
Varighed: 2 dage
HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 18-03-2024
Varighed: 3 dage
Introduktion til opskæring af gris
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 07-11-2023
Varighed: 3 dage
Konceptudvikling for gourmetslagtere
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 09-10-2023
Varighed: 4 dage
Produktion af pølser, pålæg og røgvarer
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 09-10-2023
Varighed: 3 dage
16 kurser er skjult - tryk her for at vise dem