U___Slagter

Slagteri

Kontakt
Mette Lauge-Simonsen
Mette Lauge-Simonsen
Efteruddannelseskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Ønsker du at specialisere dig inden for slagteri? Udforsk dine muligheder med kurser inden for slagterfaget hos ZBC her.
Vi udbyder kurser inden for blandt andet udskæring og forædling. Hos ZBC kan du sammensætte din uddannelse, så den passer ind i lige netop din hverdag.
Bliv inspireret til, hvordan du kan styrke din faglige profil her.
Bæredygtig koncept for bager- og slagterbutik
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 13-06-2023
Varighed: 2 dage
Detailudskæring af delstykker af kød
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 22-05-2023
Varighed: 4 dage
Emballering og etikettering af kødprodukter
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 12-06-2023
Varighed: 1 dag
Introduktion til forædling af kød
Også for ledige (6 ugers)
Se 2 hold
Næste startdato: 11-04-2023
Varighed: 2 dage
Introduktion til opskæring af gris
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 13-06-2023
Varighed: 3 dage
Introduktion til opskæring af kalv- og oksekød
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 10-05-2023
Varighed: 2 dage
Kvalitetssikring af produkter for gourmetslagtere
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 21-06-2023
Varighed: 3 dage
Produktion af pølser, pålæg og røgvarer
Også for ledige (6 ugers)
Se 2 hold
Næste startdato: 24-04-2023
Varighed: 3 dage
Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 18-04-2023
Varighed: 2 dage
11 kurser er skjult - tryk her for at vise dem