Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Fødevareallergi: Vejledning og erstatningsråvarer

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at planlægge og udvikle retter under hensyntagen til fødevarer, der kan forårsage allergiske reaktioner; fx ved at udvikle lister over ingredienser og allergener i retter.

Fødevareallergi: Vejledning og erstatningsråvarer

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20842 - Fødevareallergi: Vejledning og erstatningsråvarer

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte gastronomer der ønsker eller arbejder med information og vejledning om fødevareallergier i madfremstilling.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At forklare hvilke fødevarer der kan erstatte allergifremkaldende fødevarer, så retten beholder sin kulinariske værdi.
At forklare om allergener i maden efter gældende lovgivning samt vejlede om dette.
At redegøre for symptomer på allergiske reaktioner.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At genkende symptomer på allergiske reaktioner og handle hensigtsmæssigt.
At planlægge og udvikle retter under hensyntagen til fødevarer, der kan forårsage allergiske reaktioner.
At udvikle lister om anvendte ingredienser og allergener i enkelte retter og produkter til gæster og egenkontrol.

Fagnummer: 20842 Fødevareallergi: Vejledning og erstatningsråvarer Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90