Automatik, Procesindustri & teknik

Automatik, Procesindustri & teknik

Automatik, Procesindustri og teknik er et område, der spænder bredt.
 
Hos ZBC har vi forsøgt at samle dine muligheder for efteruddannelse og opkvalificering med kurser inden for det tekniske område. Uanset om du er interesseret i at opkvalificere dig eller søger ny viden om dit fagområde, står vores specialiserede fagteams i spidsen for en lang række kurser inden for automatik og teknik.
 
Vores kurser inden for automatik, proces, teknik og elektronik er målrettet dig, der arbejder i industribranchen eller inden for de tekniske områder.
Arbejdsmiljø & Sikkerhed
Se kurser
Automatikteknisk område
Se kurser
Procesteknisk område
Se kurser
Elektronik & Svagstrøm
Se kurser
Urmagerakademi
Se kurser
Kontakt for virksomheder
Keld Jensenius
Teamleder for Automatik, Elektronik samt Data/IT
Keld hjælper virksomheder indenfor Automatikteknisk område, Elektronik & Svagstrøm samt det IT/Data-tekniske felt.
Primært vejleder han både store og små virksomheder i forhold til behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning. Yderligere sætter Keld udbuddet af de fagtekniske kurser i samarbejdet med virksomheder og underviserne.
Keld træffes på tlf. 4133 4805 / e-mail: keje@zbc.dk
Heidi Davidsen
Efteruddannelseskonsulent
Heidi hjælper virksomheder inden for byggeriet og svejseområdet med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og skræddersyede kurser, faglige som tværgående.
Heidi træffes på tlf. 4133 4831 / e-mail: heda@zbc.dk
Mette Lauge-Simonsen
Efteruddannelseskonsulent
Mette hjælper virksomheder inde for fødevareområdet, herunder bl.a. hotel, kantine, og restaurant; samt virksomheder på det procestekniske område.
Primært vejleder hun både store og små virksomheder i forhold til behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Mette træffes på tlf. 4172 1064 / e-mail: mlsi@zbc.dk
Claus Nørremark Butty
Teamleder for Urmagerskolen
Den danske Urmagerskole ligger i Ringsted med Claus som teamleder, både når det gælder erhvervsuddannelser, skolepraktik og efteruddannelse.
Her får du nyeste faglige viden om bl.a. kronografer, mikrolasersvejsning samt mekaniske ure, og Claus kan hjælpe din virksomhed godt videre på dette unikke område.
Claus træffes på tlf. 2544 3545 / e-mail: clbu@zbc.dk