Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Ledelse af hygiejne og egenkontrol

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udarbejde lovpligtige egenkontrolprogram og i forlængelse heraf vurdere, om madproduktionen i køkkenet foregår i overensstemmelse med lovgivningen og om nærmeste kollegaer og medarbejdere har de nødvendige kompetencer i den forbindelse.

Ledelse af hygiejne og egenkontrol

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20878 - Ledelse af hygiejne og egenkontrol

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med madfremstilling i institutionskøkkener, restaurationskøkkener, kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for eget produktansvar ved fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer.
At redegøre for forudsætningerne for at lede udvikling og implementering af egenkontrol i virksomheden.
At redegøre for de faktorer, der har indflydelse på mikroorganismers vækst.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At fremstille et virksomhedstilpasset egenkontrolprogram, der opfylder gældende lovgivning, og hvor deltagerne kender til fødevareregionens funktion i relation til virksomhedens efterlevelse af gældende lovgivning for hygiejne og egenkontrol.
At sikre at virksomhedens medarbejdere har lovpligtig uddannelse i fødevarehygiejne og egenkontrol samt motivere medarbejdere til at anvende egenkontrol i deres arbejde.
At vurdere om tilvirkningen af fødevarer foregår i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Fagnummer: 20878 Ledelse af hygiejne og egenkontrol Varighed 4 dage