Sikker genåbning - sikker fremtid

Kort fortalt

På kurset lærer du at håndterer vanskelige situationer og nedtrappe konflikter, der kan opstå i forbindelse med køer eller indgange til forlystelsespakker, barer eller lign., når Danmark igen åbner op med restriktioner som følge af Covid-19. Du lærer desuden at håndtere stress, efterleve vejledninger og instruktioner, kommunikation og at agere indenfor lov og rammer.

Sikker genåbning - sikker fremtid
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Kurset henvender sig til medarbejdere og dørmænd, der arbejder med service og værtsskab, som skal håndtere køer/indgange i forbindelse med genåbningen.

Beskrivelse: Du kan:
- Yde service i forbindelse med håndtering af vanskelige gæster/vanskelige situationer i dit arbejde som servicemedarbejder eller dørmand. I den forbindelse kan du demonstrere forståelse for nedtrapning af konflikter ved hjælp af positiv og konstruktiv kommunikation.
- Opretholde et sikkert arbejdsmiljø både fysisk og psykisk. I den forbindelse kan du anvende din viden til at håndtere egen og andres negative stress.
- Løbende forstå og efterleve interne vejledninger og instruktioner. I den forbindelse kan du komme med input til interne vejledninger og instruktioner.
- Løbende kommunikere og forklare interne vejledninger og instruktioner til gæster
- Foregribe og håndtere mulige konflikter og problematiske gæster i dit arbejde i døren eller kø håndtering. I den forbindelse kan du anvende viden om publikumsdynamik og konflikthåndtering.
- Agere indenfor lov og rammer i alle situationer og efterleve disse. I den forbindelse kan du demonstrere forståelse for gældende regler og rammer i forhold til lovgivningen i dit daglige arbejde.

Fagnummer: 48365 Sikker genåbning - sikker fremtid Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.392,80
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.392,80
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik