Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Sikker genåbning - sikker fremtid

Kort fortalt

På kurset lærer du at håndterer vanskelige situationer og nedtrappe konflikter, der kan opstå i forbindelse med køer eller indgange til forlystelsespakker, barer eller lign., når Danmark igen åbner op med restriktioner som følge af Covid-19. Du lærer desuden at håndtere stress, efterleve vejledninger og instruktioner, kommunikation og at agere indenfor lov og rammer.

Sikker genåbning - sikker fremtid

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48365 - Sikker genåbning - sikker fremtid

Målgruppe: Kurset henvender sig til medarbejdere og dørmænd, der arbejder med service og værtsskab, som skal håndtere køer/indgange i forbindelse med genåbningen.

Beskrivelse: Du kan:
- Yde service i forbindelse med håndtering af vanskelige gæster/vanskelige situationer i dit arbejde som servicemedarbejder eller dørmand. I den forbindelse kan du demonstrere forståelse for nedtrapning af konflikter ved hjælp af positiv og konstruktiv kommunikation.
- Opretholde et sikkert arbejdsmiljø både fysisk og psykisk. I den forbindelse kan du anvende din viden til at håndtere egen og andres negative stress.
- Løbende forstå og efterleve interne vejledninger og instruktioner. I den forbindelse kan du komme med input til interne vejledninger og instruktioner.
- Løbende kommunikere og forklare interne vejledninger og instruktioner til gæster
- Foregribe og håndtere mulige konflikter og problematiske gæster i dit arbejde i døren eller kø håndtering. I den forbindelse kan du anvende viden om publikumsdynamik og konflikthåndtering.
- Agere indenfor lov og rammer i alle situationer og efterleve disse. I den forbindelse kan du demonstrere forståelse for gældende regler og rammer i forhold til lovgivningen i dit daglige arbejde.

Fagnummer: 48365 Sikker genåbning - sikker fremtid Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.551,50