kurser_for_jobs__gende_underside

Online fjernundervisning

Bliv uddannet hjemmefra

Tag dit kursus som fjernundervisning og bliv uddannet hjemmefra. Hos ZBC har vi mange tilbud inden for både asynkrone- og synkrone online kurser og uddannelsesforløb. Du finder vores nuværende udbud længere nede på siden.  
 
Vores asynkrone kurser kører som udgangspunkt via Digitalt Læringscenter, og her er paletten af kurser bred -såvel målrettede som afklarende kurser; eksempelvis Personlig udvikling til arbejde og uddannelse (45362), hvor der bl.a. arbejdes med ønsker og mål i forhold til egen kvalificering og uddannelse. Læs mere om Digitalt Læringscenter HER
 
Vores synkrone kurser er udviklet inden for følgende brancher og udbydes løbende:
  • Automatik, Elektronik og Data
  • Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen
  • Serviceassistent og Vagt 
  • SOSU & Pædagogik
Som udgangspunkt er der nogle tekniske ting, der skal være på plads, inden du begynder på kurset. Du kan finde svar på disse og en række praktiske spørgsmål om vores fjernundervisningsforløb i FAQ-boksen.
 
Er du usikker på om online undervisning er noget for dig?
Det er ikke alle, der er lige velbevandrede inden for online undervisning, og her kan FVU digital måske være en hjælp for dig. Du får her styrket dine basale digitale kompetencer, så du er klar til arbejdet med computer, smartphone o.lign. Læs mere om mulighederne i vores brochure FVU digital, hvor du også finder link til tilmelding.
 
Ring og hør nærmere om dine muligheder
Finder du ikke det kursus, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os via chatten eller ringe til vores AMU-team på tlf. 7242 2512, de kan også hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til tilmelding.
 
Sidder du som virksomhed, og skal have en eller flere medarbejdere på kursus, eller I skal måske tilrettelægge et særligt forløb, så kontakt vores konsulentteam for en nærmere snak om mulighederne. Hør samtidig om mulighederne for at få dækket udgifterne til løn via VEU-godtgørelse og støtte fra kompetencefonde. Du finder kontaktoplysningerne i boksen til højre længere nede på siden.