Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Økologi i den daglige madproduktion

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at producere måltider, som er produceret af sæsonens økologiske råvarer - og hvor du har fokus på de særlige tilberednings- og konserveringsmetoder, som brugen af økologiske råvarer kræver.

Økologi i den daglige madproduktion

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20880 - Økologi i den daglige madproduktion

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for, hvordan man anvender forskellige former for smagsgivere til økologiske retter med henblik på at understøtte en bredere variation af måltidet.
At redegøre for, hvordan man anvender tilberednings- og konserveringsmetoder ved planlægning og fremstilling af sæsonbestemte, økologiske produkter, retter eller måltider
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At planlægge og producere økologiske måltider ud fra udbud af økologiske råvarer i sæson.

Fagnummer: 20880 Økologi i den daglige madproduktion Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90