MENU
Ungdomsuddannelse
10. klasse
Kurser & efteruddannelse
Skoler
For virksomheder
Om ZBC
International
Vælg en kategori
Ungdomsuddannelse
10. klasse
Kurser & efteruddannelse
Skoler
For virksomheder
Om ZBC
International
Tilbage
Alle ungdomsuddannelser
Erhvervsuddannelser
EUX
HHX
HTX
STU
Alle 10. klasser
Gymnasielinjen ZBC10
Erhvervslinjen ZBC10
EUD10
ZBC10
EUX10
Forside
Kursusoversigt
Kurser for virksomheder
Kurser for medarbejdere
Kurser for jobsøgende
Klar til efteruddannelse
Praktisk information
Brochurer
ZBC Gourmetskole
Kontakt os
ZBC Holbæk
ZBC Kalundborg
ZBC Køge
ZBC Næstved
ZBC Ringsted
ZBC Roskilde
ZBC Slagelse
ZBC Vordingborg
Kurser for virksomheder
Praktikcenter
Ny mesterlære
Danish Retail Award
Kontakt os
Hvem er ZBC
Profil
Samarbejde
International profil
For elever
Introduktion for 8. klasse
Brobygning for 9. og 10. klasse
Job på ZBC
Why choose ZBC
International projects and partners
Summer school programs
Vocational training for EU-students
Labour Market training
Tilbage
Kursusoversigt
Industri og håndværk
SOSU og Pædagogik
Det grønne område
Business og Ledelse
Fødevarer
Lager og transport
Service
Mere om vores kurser
Kurser for virksomheder
Skræddersyede kurser
Strategisk uddannelsesplanlægning
Virksomhedskonsulenter
Åben vejledning
Forplejning v/ virksomheder
FVU for virksomheder
Praktikvejlederkurser
Kurser for medarbejdere
Sådan tilmelder du dig
Åben vejledning
Kurser for jobsøgende
Jobrettet uddannelse for ledige
Åben vejledning
Samarbejde med jobcentre
Klar til efteruddannelse
RKV (realkompetencevurdering)
Strategisk uddannelsesplanlægning
Fra ufaglært til faglært / EUV
FVU
Vurdering af basale færdigheder
Åben vejledning
Digitalt Læringscenter
Fjernundervisning
Praktisk information
Tilmelding og priser
VEU-godtgørelse og befordringstilskud
Forplejning
Jobrettet uddannelse for ledige
Kost og logi
Afmeldingsgebyr og tillægsydelser
Prøver i AMU
Retningslinjer Covid-19
Røgfri skole
Kontakt os
Virksomhedskonsulenter
Åben vejledning
Kursussekretær / AMU-team
Udvikling, projekter og fundraising
ZBC learning
Gourmetskolen
Forside
Kursusoversigt
Gourmetskolen Bagværk/koldhævning
Se 1 hold
Næste startdato: 04-05-2021
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Chokolade
Se 1 hold
Næste startdato: 09-03-2021
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Den gode bolle
Se 1 hold
Næste startdato: 03-03-2021
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Det italienske køkken
Se 1 hold
Næste startdato: 10-05-2021
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Grill
Se 3 hold
Næste startdato: 05-05-2021
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Konditorkunst for diabetikere
Se 1 hold
Næste startdato: 02-06-2021
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Kreativ anretning
Se 2 hold
Næste startdato: 04-03-2021
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Lav dine egne flødeboller
Se 1 hold
Næste startdato: 02-03-2021
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Madbrød
Se 1 hold
Næste startdato: 02-03-2021
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Neurogastronomi / Sensorisk velsmag
Se 1 hold
Næste startdato: 07-04-2021
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Påskemenu
Se 3 hold
Næste startdato: 15-03-2021
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Påskeæg
Se 1 hold
Næste startdato: 02-03-2021
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen REN MAD, Gastronomi
Se 1 hold
Næste startdato: 05-05-2021
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Sensorisk velsmag
Se 1 hold
Næste startdato: 03-03-2021
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Vegetariske retter
Se 1 hold
Næste startdato: 03-03-2021
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Verdens Vine
Se 1 hold
Næste startdato: 05-05-2021
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Bagte frugttærter
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Cocktails
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Dessertkursus
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Is
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Juice
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Jul uden stress – julemad og konfekt
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Jul uden stress!
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Julekonfekt
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Julemad
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Juletema
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Kransekage
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Molekylær Gastronomi
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Nytårsmenu
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Populære Nytårsdrinks
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Røgning af fisk
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Røgning som smagsgiver
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Sous Vide
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Supper
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Syltning og fermentering
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen To generationer - Flambering og tranchering
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
Gourmetskolen Øl i mad
Læs mere
Varighed: 3,5 timer
21 kurser er skjult - tryk her for at vise dem
GOURMETSKOLEN Professionel viden til private
Læs mere