Business & Ledelse

Detailbranchen er i konstant forandring med skarp konkurrence. Vi tilbyder inspiration og forløb, der styrker jeres ledere og medarbejdere i de daglige arbejdssituationer og bidrager til nye effektive løsninger –hver gang med fokus på gode kundeoplevelser, købmandskab og resultater.

Er du mere på udkig efter en grundlæggende lederuddannelse, eller måske projektlederuddannelse, er de også en del af vores løbende udbud. Uanset om du går med lederdrømme, er ny leder eller en af de mere erfarne, så kan vi byde på flere muligheder. Fælles for kurserne er, at de på alle niveauer har et praktisk aspekt, der tager afsæt i den virkelighed, du kommer fra.

Digitalt Læringscenter
IT-kurser (Excel, Word, PowerPoint, m.m.)
Økonomi & Regnskab
Handel
Events & Projektledelse
HR & Ledelse
Kommunikation & Markedsføring
Uddannelses- & Oplæringsansvarlig
Faglært Detail / Kontor & Adm.
Trends
Tværgående & Supplerende fag
Connie Toft
Karrierevejleder
Connie er opsøgende konsulent med primært fokus på den brede vifte af kurser, vi udbyder i Digitalt Læringscenter, bl.a. indenfor IT, regnskab og Økonomi samt kurser indenfor business og ledelse.
Herudover varetager Connie vores åbne vejledning, ligesom hun har kon...
Læs mere
Claus Dietz
Undervisningskonsulent
Claus underviser i ledelse, kommunikation, business og personlig udvikling, og har mere end 25 års erfaring fra det private erhvervsliv.
Det vigtigste for Claus er, at give sine kursister værdifulde indsigter og kompetencer, der kan sættes i spil og anvendes med det...
Læs mere
Vibeke Rytter
Chefkonsulent
Vibeke har mere end 20 års ledelseserfaring fra det private arbejdsmarked, primært inden for retail og internationale FMCG virksomheder. Vibeke har stor erfaring med både generelle og skræddersyede kurser / uddannelser særligt inden for ledelse, kommunikation og stra...
Læs mere