Business & Ledelse

Business & Ledelse

Ønsker du at opkvalificere din eller dine medarbejderes faglighed og profil? Vores kurser og forløb inden for business og ledelse styrker jeres ledere og medarbejdere i de daglige arbejdssituationer og bidrager til nye effektive løsninger - særligt med fokus på gode kundeoplevelser, kommunikation, købmandskab og markedsføring.

Er du mere på udkig efter en grundlæggende lederuddannelse, eller måske projektlederuddannelse, er de også en del af vores løbende udbud. Uanset om du går med lederdrømme, er ny leder eller en af de mere erfarne, har vi flere muligheder. Fælles for kurserne er, at de på alle niveauer har et praktisk aspekt, der tager afsæt i den virkelighed, du kommer fra.
HR & Ledelse
Se kurser
Events & Projektledelse
Se kurser
Praktisk myndighedsudøvelse
Se kurser
Administration
Se kurser
Økonomi & Regnskab
Se kurser
Kommunikation & Markedsføring
Se kurser
Digitalt Læringscenter
Se kurser
Mød vores konsulent
Lars Andersen
Uddannelseskonsulent
Kristina Elkjær Allerup Christiansen
Uddannelseskonsulent
Vibeke Rytter
Chefkonsulent
Vibeke har mere end 20 års ledelseserfaring fra det private arbejdsmarked, primært inden for retail og internationale FMCG virksomheder. Vibeke har stor erfaring med både generelle og skræddersyede kurser / uddannelser særligt inden for ledelse, kommunikation og strategi. Vibeke kan hjælpe virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og uddannelsesplanlægning. Vibeke udvikler og underviser på flere af vores Business-kurser.
Vibeke træffes på tlf. 5386 8626 / e-mail: viry@zbc.dk
Jeanette Dam Johansen
Konsulent
Jeanette er opsøgende konsulent inden for det brede kursusudbud vi har i vores Digitale Læringscentre. Jeanette træffes på tlf. 4172 1183 / e-mail: jejo@zbc.dk