Business & Ledelse

Detailbranchen er i konstant forandring med skarp konkurrence. Vi tilbyder inspiration og forløb, der styrker jeres ledere og medarbejdere i de daglige arbejdssituationer og bidrager til nye effektive løsninger –hver gang med fokus på gode kundeoplevelser, købmandskab og resultater.

Er du mere på udkig efter en grundlæggende lederuddannelse, eller måske projektlederuddannelse, er de også en del af vores løbende udbud. Uanset om du går med lederdrømme, er ny leder eller en af de mere erfarne, så kan vi byde på flere muligheder. Fælles for kurserne er, at de på alle niveauer har et praktisk aspekt, der tager afsæt i den virkelighed, du kommer fra.

IT-kurser (Excel, Word, PowerPoint, m.m.)
Økonomi & Regnskab
Handel
Events & Projektledelse
HR & Ledelse
Kommunikation & Markedsføring
Uddannelses- & Oplæringsansvarlig
Faglært Detail / Kontor & Adm.
Digitalt Læringscenter
Trends
Tværgående & Supplerende fag
Eric Jansen
Undervisningskonsulent
Eric har mere end 20 års erfaring med ledelse fra detail- og engroshandel i Danmark. Eric underviser på flere Business- og ledelseskurser, fx med fokus på forretningsudvikling, leder- og medarbejderudvikling. Erics hollandske baggrund kommer særligt i spil, når der skal arbejdes med interkulturelle dimensioner samt team- og gruppedynamikker. Eric kan hjælpe din virksomhed med at afdække specifikke behov, tilrettelægge virksomhedsrettede undervisningsforløb, så jeres medarbejdere får et kompetenceløft i en travl hverdag.
Eric træffes på tlf. 3193 5733 / e-mail: erja@zbc.dk
Henrik Rasmussen
Undervisningskonsulent
Henrik kommer med 20 års tung ledererfaring på flere niveauer inden for Detailhandel. Herudover har Henrik en håndværksmæssig baggrund, som han gerne gør brug af i sin levendegørelse af læring. Undervisningen tager i videst muligt omfang udgangspunkt i kursisterne, og hvor de er på deres rejse. Henrik lægger vægt på deltagerinvolvering, hvilket gør kurserne praksisnære og autentiske. Henrik underviser på Business- og ledelseskurser, og hjælper med specielsyede uddannelsesforløb til den enkelte virksomhed.
Henrik træffes på tlf. 3193 5730 / e-mail: hras@zbc.dk
Claus Dietz
Undervisningskonsulent
Claus underviser i ledelse, kommunikation, business og personlig udvikling, og har mere end 25 års erfaring fra det private erhvervsliv.
Det vigtigste for Claus er, at give sine kursister værdifulde indsigter og kompetencer, der kan sættes i spil og anvendes med det samme.
Claus hjælper virksomheder med behovsafdækning og tilrettelæggelse af uddannelsesforløb, uanset om det er fremmøde- eller online undervisning -eller en kombination heraf.
Claus træffes på tlf. 4132 4009 / e-mail: cldi@zbc.dk
Vibeke Rytter
Chefkonsulent
Vibeke har mere end 20 års ledelseserfaring fra det private arbejdsmarked, primært inden for retail og internationale FMCG virksomheder. Vibeke har stor erfaring med både generelle og skræddersyede kurser / uddannelser særligt inden for ledelse, kommunikation og strategi. Vibeke kan hjælpe virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og uddannelsesplanlægning. Vibeke udvikler og underviser på flere af vores Business-kurser.
Vibeke træffes på tlf. 5386 8626 / e-mail: viry@zbc.dk
Connie Toft
Karrierevejleder
Connie er opsøgende konsulent med primært fokus på den brede vifte af kurser, vi udbyder i Digitalt Læringscenter, bl.a. indenfor IT, regnskab og Økonomi samt kurser indenfor business og ledelse.
Herudover varetager Connie vores åbne vejledning, ligesom hun har kontakt til erhvervsforeninger, faglige organisationer, o. lign.
Connie træffes på tlf. 2519 2897 / e-mail: toft@zbc.dk