business_og_ledelse_hovedgruppe

Business & Ledelse

Detailbranchen er i konstant forandring med skarp konkurrence. Vi tilbyder inspiration og forløb, der styrker jeres ledere og medarbejdere i de daglige arbejdssituationer og bidrager til nye effektive løsninger –hver gang med fokus på gode kundeoplevelser, købmandskab og resultater.

Er du mere på udkig efter en grundlæggende lederuddannelse, eller måske projektlederuddannelse, er de også en del af vores løbende udbud. Uanset om du går med lederdrømme, er ny leder eller en af de mere erfarne, så kan vi byde på flere muligheder. Fælles for kurserne er, at de på alle niveauer har et praktisk aspekt, der tager afsæt i den virkelighed, du kommer fra.

IT-kurser (Excel, Word, PowerPoint, m.m.)
Økonomi & Regnskab
Handel
Events & Projektledelse
HR & Ledelse
Kommunikation & Markedsføring
Faglært Detail / Kontor & Adm.
Digitalt Læringscenter
Trends
Eric Jansen
Undervisningskonsulent
Eric har mere end 20 års erfaring med ledelse fra detail- og engroshandel i Danmark. Eric underviser på flere Business- og ledelseskurser, fx med fokus på forretningsudvikling, leder- og medarbejderudvikling. Erics hollandske baggrund kommer særligt i spil, når der skal arbejdes med interkulturelle dimensioner samt team- og gruppedynamikker. Eric kan hjælpe din virksomhed med at afdække specifikke behov, tilrettelægge virksomhedsrettede undervisningsforløb, så jeres medarbejdere får et kompetenceløft i en travl hverdag.
Eric træffes på tlf. 3193 5733 / e-mail: erja@zbc.dk
Claus Dietz
Undervisningskonsulent
Claus underviser i ledelse, kommunikation, business og personlig udvikling, og har mere end 25 års erfaring fra det private erhvervsliv.
Det vigtigste for Claus er, at give sine kursister værdifulde indsigter og kompetencer, der kan sættes i spil og anvendes med det samme.
Claus hjælper virksomheder med behovsafdækning og tilrettelæggelse af uddannelsesforløb, uanset om det er fremmøde- eller online undervisning -eller en kombination heraf.
Claus træffes på tlf. 4132 4009 / e-mail: cldi@zbc.dk
Vibeke Rytter
Chefkonsulent
Vibeke har mere end 20 års ledelseserfaring fra det private arbejdsmarked, primært inden for retail og internationale FMCG virksomheder. Vibeke har stor erfaring med både generelle og skræddersyede kurser / uddannelser særligt inden for ledelse, kommunikation og strategi. Vibeke kan hjælpe virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og uddannelsesplanlægning. Vibeke udvikler og underviser på flere af vores Business-kurser.
Vibeke træffes på tlf. 5386 8626 / e-mail: viry@zbc.dk
Jeanette Dam Johansen
Konsulent
Jeanette er opsøgende konsulent inden for det brede kursusudbud vi har i vores Digitale Læringscentre. Jeanette træffes på tlf. 4172 1183 / e-mail: jejo@zbc.dk