Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Servering af øl i restaurationsbranchen

Kort fortalt

Deltageren kan vurdere forskellige komponenters indflydelse på øllets helhedsoplevelse, herunder temperatur, duft, smag og udseende.Deltageren kan vurdere ølsorter ud fra duft og udseende.

Servering af øl i restaurationsbranchen

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
45532 - Servering af øl i restaurationsbranchen

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering

Beskrivelse: - Du har viden om de mest almindelige øltyper og ølmærker.
- Du kan vurdere de forskellige komponenters indflydelse på helhedsoplevelsen herunder temperatur, smag og duft.
- Du kan vejlede gæsten om de mest almindeligt øl sorters anvendelsesmuligheder.
- Du kan betjene, rengøre og vedligeholde almindeligt forekommende udstyr.

Fagnummer: 45532 Servering af øl i restaurationsbranchen Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.551,50