Bager / Konditor

Almen fødevarehygiejne
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 7 hold
Næste startdato: 25-01-2021
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne for F/I
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 03-05-2021
Varighed: 5 dage
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 16-02-2021
Varighed: 2 dage
Chokolade som blikfang og salgsobjekt
Se 1 hold
Næste startdato: 25-10-2021
Varighed: 2 dage
Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 26-10-2021
Varighed: 2 dage
Europæiske brødtyper og produktudvikling
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 22-02-2021
Varighed: 3 dage
Fremstilling af desserter og festkager
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 25-10-2021
Varighed: 3 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 08-02-2021
Varighed: 4 dage
Grundtilberedning
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 01-03-2021
Varighed: 3 dage
Marcipan og kransekage
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 04-10-2021
Varighed: 2 dage
Moderne flødekager
Se 1 hold
Næste startdato: 06-10-2021
Varighed: 2 dage
Moderne frugttærter
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 01-11-2021
Varighed: 1 dag
Produktion af convenience food
6 Ugers
Se 4 hold
Næste startdato: 17-03-2021
Varighed: 3 dage
Signaturbrød
Se 1 hold
Næste startdato: 16-03-2021
Varighed: 2 dage
Smagsudvikling og salg af chokolade
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 03-05-2021
Varighed: 2 dage
Sæson- og temaprodukter i bagerier
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 03-02-2021
Varighed: 2 dage
Varmt brød hele dagen
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 02-03-2021
Varighed: 2 dage
21 kurser er skjult - tryk her for at vise dem