f__devarer_hovedgruppe

Bager / Konditor

Almen fødevarehygiejne for F/I
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 10-10-2022
Varighed: 5 dage
Brød med surdej
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 29-08-2022
Varighed: 2 dage
Bæredygtig koncept for bager- og slagterbutik
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 06-12-2022
Varighed: 2 dage
Chokoladefremstilling til professionel brug
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 10-10-2022
Varighed: 2 dage
Europæiske brødtyper og produktudvikling
Også for ledige (6 ugers)
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 03-08-2022
Varighed: 3 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
Også for ledige (6 ugers)
Positivliste Sjælland
Se 4 hold
Næste startdato: 22-08-2022
Varighed: 4 dage
Moderne flødekager
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 16-08-2022
Varighed: 2 dage
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
Se 1 hold
Næste startdato: 15-08-2022
Varighed: 1 dag
33 kurser er skjult - tryk her for at vise dem