Bager / Konditor

Almen fødevarehygiejne
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 8 hold
Næste startdato: 23-08-2021
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne for F/I
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 11-10-2021
Varighed: 5 dage
Chokolade som blikfang og salgsobjekt
Se 1 hold
Næste startdato: 25-10-2021
Varighed: 2 dage
Chokoladefremstilling til professionel brug
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 27-08-2021
Varighed: 2 dage
Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 26-10-2021
Varighed: 2 dage
Fremstilling af desserter og festkager
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 13-09-2021
Varighed: 3 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 20-09-2021
Varighed: 4 dage
Grundtilberedning
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 31-08-2021
Varighed: 3 dage
Innovationsværksted for bagere og konditorer
Se 1 hold
Næste startdato: 16-08-2021
Varighed: 3 dage
Marcipan og kransekage
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 04-10-2021
Varighed: 2 dage
Moderne flødekager
Se 1 hold
Næste startdato: 06-10-2021
Varighed: 2 dage
Moderne frugttærter
Se 1 hold
Næste startdato: 01-11-2021
Varighed: 1 dag
Produktion af convenience food
6 Ugers
Se 8 hold
Næste startdato: 16-08-2021
Varighed: 3 dage
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
Positivliste Sjælland
Se 4 hold
Næste startdato: 28-09-2021
Varighed: 1 dag
Signaturbrød
Se 1 hold
Næste startdato: 24-08-2021
Varighed: 2 dage
Smagsudvikling og salg af chokolade
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 26-10-2021
Varighed: 2 dage
Sæson- og temaprodukter i bagerier
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 01-09-2021
Varighed: 2 dage
28 kurser er skjult - tryk her for at vise dem