MENU
Ungdomsuddannelse
10. klasse
Kurser & efteruddannelse
Skoler
For virksomheder
Om ZBC
International
Vælg en kategori
Ungdomsuddannelse
10. klasse
Kurser & efteruddannelse
Skoler
For virksomheder
Om ZBC
International
Tilbage
Alle ungdomsuddannelser
Erhvervsuddannelser
EUX
HHX
HTX
STU
Alle 10. klasser
Gymnasielinjen ZBC10
Erhvervslinjen ZBC10
EUD10
ZBC10
EUX10
Forside
Kursusoversigt
Kurser for virksomheder
Kurser for medarbejdere
Kurser for jobsøgende
Klar til efteruddannelse
Praktisk information
Brochurer
ZBC Gourmetskole
Kontakt os
ZBC Holbæk
ZBC Kalundborg
ZBC Køge
ZBC Næstved
ZBC Ringsted
ZBC Roskilde
ZBC Slagelse
ZBC Vordingborg
Kurser for virksomheder
Praktikcenter
Ny mesterlære
Danish Retail Award
Kontakt os
Hvem er ZBC
Profil
Samarbejde
International profil
For elever
Introduktion for 8. klasse
Brobygning for 9. og 10. klasse
Job på ZBC
Why choose ZBC
International projects and partners
Summer school programs
Vocational training for EU-students
Labour Market training
Tilbage
Kursusoversigt
Industri og håndværk
SOSU og Pædagogik
Det grønne område
Business og Ledelse
Fødevarer
Lager og transport
Service
Mere om vores kurser
Kurser for virksomheder
Skræddersyede kurser
Strategisk uddannelsesplanlægning
Virksomhedskonsulenter
Åben vejledning
Forplejning v/ virksomheder
FVU for virksomheder
Praktikvejlederkurser
Kurser for medarbejdere
Sådan tilmelder du dig
Åben vejledning
Kurser for jobsøgende
Jobrettet uddannelse for ledige
Åben vejledning
Samarbejde med jobcentre
Klar til efteruddannelse
RKV (realkompetencevurdering)
Strategisk uddannelsesplanlægning
Fra ufaglært til faglært / EUV
FVU
Vurdering af basale færdigheder
Åben vejledning
Digitalt Læringscenter
Fjernundervisning
Praktisk information
Tilmelding og priser
VEU-godtgørelse og befordringstilskud
Forplejning
Jobrettet uddannelse for ledige
Kost og logi
Afmeldingsgebyr og tillægsydelser
Prøver i AMU
Retningslinjer Covid-19
Røgfri skole
Kontakt os
Virksomhedskonsulenter
Åben vejledning
Kursussekretær / AMU-team
Udvikling, projekter og fundraising
ZBC learning
Bager / Konditor
Forside
Kursusoversigt
Almen fødevarehygiejne
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 7 hold
Næste startdato: 25-01-2021
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne for F/I
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 03-05-2021
Varighed: 5 dage
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 16-02-2021
Varighed: 2 dage
Chokolade som blikfang og salgsobjekt
Se 1 hold
Næste startdato: 25-10-2021
Varighed: 2 dage
Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 26-10-2021
Varighed: 2 dage
Europæiske brødtyper og produktudvikling
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 22-02-2021
Varighed: 3 dage
Fremstilling af desserter og festkager
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 25-10-2021
Varighed: 3 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 08-02-2021
Varighed: 4 dage
Grundtilberedning
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 01-03-2021
Varighed: 3 dage
Marcipan og kransekage
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 04-10-2021
Varighed: 2 dage
Moderne flødekager
Se 1 hold
Næste startdato: 06-10-2021
Varighed: 2 dage
Moderne frugttærter
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 01-11-2021
Varighed: 1 dag
Produktion af convenience food
6 Ugers
Se 4 hold
Næste startdato: 17-03-2021
Varighed: 3 dage
Signaturbrød
Se 1 hold
Næste startdato: 16-03-2021
Varighed: 2 dage
Smagsudvikling og salg af chokolade
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 03-05-2021
Varighed: 2 dage
Sæson- og temaprodukter i bagerier
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 03-02-2021
Varighed: 2 dage
Varmt brød hele dagen
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 02-03-2021
Varighed: 2 dage
Bake off for professionelle bagere
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Biokemiske processer ved fremstilling af brød
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Brød med surdej
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Chokoladefremstilling til professionel brug
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Diæt- og allergivenligt brød
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Erhvervsproduktion af iscreme, parfait og sorbet 2
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Fremstilling af dekorative kager og desserter
Læs mere
Varighed: 2 dage
Fremstilling af kuvert og madbrød
Læs mere
Varighed: 2 dage
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1
Læs mere
Varighed: 4 dage
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2
Læs mere
Varighed: 4 dage
Konceptudvikling for bager og konditor
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 4 dage
Kvalitetssikring i bagerier
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 3 dage
Ledelse af hygiejne og egenkontrol
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 4 dage
Markedsføring af bageri og konditori
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Patogene mikroorganismer i risikoanalyse
Læs mere
Varighed: 1 dag
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
Læs mere
Varighed: 1 dag
Rullede deje - Bager
Læs mere
Varighed: 5 dage
Salg- og servicekompetencer i bagerbutikken
Læs mere
Varighed: 2 dage
Sortimentsudvikling i bagerier
Læs mere
Varighed: 2 dage
Varekendskab 1 - Bagværker.
Læs mere
Varighed: 7,5 dage
Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 3 dage
21 kurser er skjult - tryk her for at vise dem
Brochurer
Avanceret Ganache
Avanced Ganache UK
Bæredygtighedsambassadør
Gourmet Appetizer
Gourmet pølsemager
Gourmet Sous Vide
Gourmet Vegetar
Ismester / Gelatiere
Juicer
KødCuisinier
Neurogastronomi Masterclass
Oste sommelier
Sensorisk velsmag
Surdejsspecialist
Tangekspert
Vinekspert Masterclass
World Class Wine
Seafood Specialist
Convenience specialist
Barista Specialistkursus
Reduktion af madspild
Fremtidens måltider
Har du brug for hjælp med din tilmelding?
Læs mere