Bager / Konditor

Almen fødevarehygiejne
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 5 hold
Næste startdato: 24-08-2020
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne for F/I
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 23-11-2020
Varighed: 5 dage
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 29-06-2020
Varighed: 2 dage
Erhvervsproduktion af iscreme, parfait og sorbet 2
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 18-06-2020
Varighed: 2 dage
Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 16-06-2020
Varighed: 2 dage
Europæiske brødtyper og produktudvikling
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 01-07-2020
Varighed: 3 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 26-06-2020
Varighed: 4 dage
Grundtilberedning
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 28-09-2020
Varighed: 3 dage
Konceptudvikling for bager og konditor
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 03-08-2020
Varighed: 4 dage
Moderne frugttærter
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 22-06-2020
Varighed: 1 dag
Salg- og servicekompetencer i bagerbutikken
Se 1 hold
Næste startdato: 16-06-2020
Varighed: 2 dage
24 kurser er skjult - tryk her for at vise dem