Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Strategi for indførelse af økologi i madproduktion

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at planlægge og gennemføre overgangen til økologisk madproduktion i køkkenet, og i den forbindelse også informere om baggrund og mål for omlægningen overfor jeres bruger- og kundegruppe.

Strategi for indførelse af økologi i madproduktion

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20882 - Strategi for indførelse af økologi i madproduktion

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for, hvordan man udarbejder og indfører en strategi for økologi i en madproduktion.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At planlægge og lede forandringsprocessen i forbindelse med indførelse af økologi.
At udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugerne ved indførelse af økologisk køkkendrift.

Fagnummer: 20882 Strategi for indførelse af økologi i madproduktion Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60