Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Gæstevejledning om vinens dyrkning & fremstilling

Kort fortalt

Med kurset får du ny viden og nye færdigheder, som gør, at du overordnet kan skelne mellem forskellige typer af vin på baggrund af dyrkning og fremstillingsmetode. Du lærer, hvad det er, som grundlæggende adskiller de forskellige vintyper fra hinanden, og du får dermed også et grundlag for at kunne vejlede gæsten i valg af vine.

Gæstevejledning om vinens dyrkning & fremstilling

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48793 - Gæstevejledning om vinens dyrkning & fremstilling

Målgruppe: Du har nogen erfaring med at arbejde på hotel eller i restaurant med betjening af gæster i forbindelse med frokost eller middag. Du har et ønske om at få en første og grundlæggende viden om de vine, som din virksomhed tilbyder gæsten. Du vil først og fremmest gerne vide mere om vinens dyrkning, fremstillingsmetode og historie. Hvis du ikke har erfaring med gæstebetjening, anbefales det, at du supplerer kurset med 20818 Tjenerens præsentationsteknikker.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive grundprincipper i vinens historie.
At beskrive forskellige fremstillingsteknikker.
At beskrive forskellige dyrkningsmetoder.
På baggrund af den opnåede viden opnår du færdighed i:
At introducere restaurant- og hotelgæster for forskellige grundtyper af vin
At kvalificere restaurant- og hotelgæsters valg af vine.

Fagnummer: 48793 Gæstevejledning om vinens dyrkning & fremstilling Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.551,50