praktisk_information_hero

Praktisk information

ZBC har en bred vifte af muligheder inden for opkvalificering og på flere niveauer. Vi er altid klar til at guide dig og din virksomhed -også inden for alt det praktiske, der følger med, lige fra hvad er AMU til VEU-godtgørelse og tillægsydelser.

KLIK på de respektive overskrifter herunder alt efter dit spørgsmål. Finder du ikke svar på det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon, mail eller chat.

Tilmelding og priser

Her finder du en kort beskrivelse af, hvad AMU er og hvem, der er i målgruppen. Du får også svar på de to typer tilmeldinger; en via blanket og en via voksenuddannelse.dk, og hvorfor der som udgangspunkt er to forskellige priser. Klik på Tilmelding og priser herover og få yderligere info

VEU-godtgørelse og befordringstilskud

Når du deltager på AMU-kurser, er det muligt både at søge VEU-godtgørelse og befordringstilskud. Læs mere om gældende regler og hvordan du søger.

Forplejning

Du har mulighed for at købe mad i vores Food Halls, når du er på kursus - både som enkeltkursist, eller hvis I planlægger virksomhedshold.

Jobrettet uddannelse for ledige

Er du jobsøgende er der forskellige muligheder alt efter om du er forsikret ledig, og hvor du er i din ledighed. Herudover er der både en landsdækkende- og en regional positivliste med kurser, som er særlig rettet mod jobsøgende.

Kost og logi

Kommer du langvejs fra, kan der være mulighed for at blive indlogeret på et af vores elevhoteller. Bliv klogere på gældende regler og retningslinjer. 

Afmeldingsgebyr og tillægsydelser

Har du tilmeldt dig et kursus, eller har I arrangeret et virksomhedshold, og bliver forhindret i at deltage i kurset, skal vi have besked fra jer hurtigst muligt.

Prøver i AMU

Der blev pr. 1. janaur 2020 indført prøver i AMU, der fortrinsvis afholdes sidste kursusdag.

Adfærdsregler på ZBC