Kursus_4billeder_2023

ZBC Efteruddannelsespris

Vi møder hver dag mange spændende og engagerede medarbejdere og virksomheder, der er med til at gøre en forskel for lige præcis deres felt. Vi synes, det er tid at stoppe op og anerkende og fejre alt det gode, der bliver søsat i hverdagen, og derfor har vi indført ZBC Efteruddannelsespris. Prisen er målrettet de mange fantastiske tiltag, hvor vi har bidraget med understøttende opkvalificering inden for kurser og efteruddannelse i perioden 2. september 2023 - 30. august 2024.

Vi ønsker at kåre henholdsvis den bedste private virksomhed og bedste offentlige institution -og DU kan som medarbejder indstille din arbejdsgiver. 
Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående blanket og fortælle os, hvorfor netop din arbejdsgiver skal i betragtning, så kommer I med i den videre pulje og den store Award fest i oktober måned, hvor vi også uddeler årets læreplads og årets innovative læreplads.

Du kan indstille din virksomhed ved at udfylde formularen på denne side. Der er åbent for indstillinger frem til den 30. august 2024. Når vi kommer tættere på Award festen, sender vi nærmere oplysninger til dig og din nærmeste leder, og det er derfor vigtigt, at du oplyser korrekte e-mailadresser på jer begge.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
Bemærk! Er du lærling i virksomheden kan du indstille din arbejdsgiver til året læreplads eller årets innovative læreplads, og skal således ikke udfylde denne formular.