Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Tilberedningsmetoder og fremstilling af mad

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udføre grundtilberedning inden for kogning, bagning, stegning og jævnemetoder på baggrund af grundlæggende viden om metoder, råvarer og sensorik for en given ret.

Tilberedningsmetoder og fremstilling af mad

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20872 - Tilberedningsmetoder og fremstilling af mad

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der arbejder i eller ønsker at arbejde i et storkøkken eller kantine.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for principperne bag en professionel opskrift og tilhørende metodebeskrivelse for en given ret.
At planlægge arbejdsopgaver i det professionelle køkken.
At forklare grundtilberedningsmetoder, råvarer og sensorik for en given ret.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At udføre arbejdsopgaver i det professionelle køkken.
At udføre grundtilberedning inden for kogning, bagning, stegning og jævne-stivnemetoder.
At tilsmage en given ret.

Fagnummer: 20872 Tilberedningsmetoder og fremstilling af mad Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.666,50