Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Bæredygtighed i storkøkkener

Kort fortalt

Du kan planlægge en madproduktion ud fra viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer. Du kan endvidere forholde dig til anvendelsen af globale råvarer samt beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild ved produktion af måltider.

Bæredygtighed i storkøkkener

08-09-2025 til 18-09-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025 - sept
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at planlægge madproduktion med udgangspunkt i viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer
  • Du kan beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild i forbindelse med produktion af måltider
Info om fag
48771 - Bæredygtighed i storkøkkener

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Planlægge en madproduktion med udgangspunkt i viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer.
Ud fra udbuddet af globale råvarer på det danske marked tage stilling til anvendelsen af disse i køkkenet.
Beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild i forbindelse med produktion af måltider.

Fagnummer: 48771 Bæredygtighed i storkøkkener Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 642,00 Uden for målgruppe: DKK 2.366,45