Du kan planlægge en madproduktion ud fra viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer. Du kan endvidere forholde dig til anvendelsen af globale råvarer samt beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild ved produktion af måltider.
Bæredygtighed i storkøkkener
Kursusinformation
Dit udbytte af kurset
- Du lærer at planlægge madproduktion med udgangspunkt i viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer
- Du kan beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild i forbindelse med produktion af måltider
Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Beskrivelse:
Du kan:
Planlægge en madproduktion med udgangspunkt i viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer.
Ud fra udbuddet af globale råvarer på det danske marked tage stilling til anvendelsen af disse i køkkenet.
Beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild i forbindelse med produktion af måltider.