Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Udvidet råvarekendskab

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at vælge råvarer under hensyntagen til parametre som: kvalitet, økologi, sæson, bæredygtighed, hvor råvaren er dyrket/opdrættet og sensoriske & madtekniske egenskaber. Du opnår også færdighed i at udvikle retter med de valgte råvarer.

Udvidet råvarekendskab

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20843 - Udvidet råvarekendskab

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte gastronomer, der har erfaring i arbejdet med råvarer i køkkenet. For ikke-faglært anbefales det forinden at have taget basis kurser om råvarer.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for vurdering og udvælgelse af råvarer ud fra kvalitet, økologi, sæson, bæredygtighed, hvor råvaren er dyrket/opdrættet og sensoriske & madtekniske egenskaber.
At redegøre for principper ved bestilling og indkøb af råvarer samt ved beregning af forbrug for en given ret.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At foretage bestilling og indkøb af råvarer.
At beregne forbrug af råvarer for en given ret.
At tage hensyn til bæredygtighed ved variation i valget af råvarer og udvikle retter med de valgte råvarer.
At vurdere råvarers og tilberedte produkters sensoriske kvalitet.

Fagnummer: 20843 Udvidet råvarekendskab Varighed 3 dage