Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Produktion af smoothie, greenie og juice

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille smoothies, greenies og juice, der er rige på vitaminer, med afsæt i sæsonens frugt og grønsager.

Produktion af smoothie, greenie og juice

02-02-2026 til 12-02-2026
Hotel- og Restaurantkurser - Vinter 2026 - feb
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Info om fag
20859 - Produktion af smoothie, greenie og juice

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, der er beskæftiget med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for anvendelsen af sæsonens frugt og grøntsager samt for de fem grundsmage ved fremstilling af smoothies, greenies og juice, der er rige på vitaminer.
At redegøre for de enkelte produkters gavnlige effekt på energibalancen og som næring ved fysisk og mental aktivitet.
At redegøre for gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At fremstille smoothies, greenies og juice, der er rige på vitaminer.

Fagnummer: 20859 Produktion af smoothie, greenie og juice Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 214,00 Uden for målgruppe: DKK 962,15