Med kurset får du ny viden og nye færdigheder, som gør, at du kan skelne mellem vine og vindistrikter i Nord- og Sydamerika. Du lærer, hvad det er, som adskiller de forskellige lande/vindistrikter fra hinanden og hvilke menuer, de enkelte vintyper i særlig grad er velegnet til. Du får dermed også et grundlag for at kunne vejlede gæsten i valg af amerikanske vine.
Gæstevejledning om amerikanske vine og vinområder
Målgruppe: Du har en del erfaring med at arbejde på hotel eller i restaurant med betjening af gæster i forbindelse med frokost eller middag. Du har et særligt ønske om at få større viden om, hvad der adskiller amerikanske vine fra hinanden; herunder lærer mere om de vigtigste, amerikanske vindistrikter. Du ønsker med denne viden at blive mere kvalificeret til at vejlede gæsten om, hvilke amerikanske vine - fra hvilke særlige vindistrikter - som er velegnet til valgte menuer/retter. Hvis du ikke har erfaring med gæstebetjening, anbefales det, at du supplerer kurset med 20818 Tjenerens præsentationsteknikker.
Beskrivelse:
Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At skelne mellem vin fra de mest kendte vinområder i Nord- og Sydamerika.
At beskrive og vejlede restaurant- og hotelgæster om vinstile fra de større amerikanske vinområder.
At beskrive og vejlede restaurant- og hotelgæster om karakteristika, fremstillingsteknikker og dyrkningsmetoder ved forskellige vine fra større amerikanske vinområder.
På baggrund af den opnåede viden opnår du færdighed i:
At vejlede restaurant- og hotelgæster i valg af vine fra vigtige amerikanske vinområder, herunder om karakteristika, fremstillingsteknikker og dyrkningsmetoder.