Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Grundlæggende kostberegning

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden, som gør dig i stand til at beregne indhold af energigivende stoffer. Ud fra sundhedsmyndighedernes anbefalinger opnår du færdighed i at vurdere madens indhold af energigivende stoffer, vitaminer og mineraler til målgrupper inden for normalkostområdet.

Grundlæggende kostberegning

02-06-2025
Grundlæggende kostberegning
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
3 dage Daghold
02-06-2025
Grundlæggende kostberegning
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
3 dage Daghold
02-06-2025
Grundlæggende kostberegning
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
3 dage Daghold
02-06-2025
Grundlæggende kostberegning
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
3 dage Daghold
02-06-2025
Grundlæggende kostberegning
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
3 dage Daghold
01-09-2025
Grundlæggende kostberegning
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
3 dage Daghold
25-08-2025 til 04-09-2025
Ernæringsassistentkurser - efterår 2025
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
25-08-2025 til 04-09-2025
Ernæringsassistentkurser - efterår 2025
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
25-08-2025 til 04-09-2025
Ernæringsassistentkurser - efterår 2025
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
25-08-2025 til 04-09-2025
Ernæringsassistentkurser - efterår 2025
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
25-08-2025 til 04-09-2025
Ernæringsassistentkurser - efterår 2025
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
25-08-2025 til 04-09-2025
Ernæringsassistentkurser - efterår 2025
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
8 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
20864 - Grundlæggende kostberegning

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke faglærte der skal arbejde med eller ønsker at arbejde med kostberegning i storkøkkener, på hospitaler, kantiner eller lign.

Beskrivelse: Du opnår viden der gør dig i stand til:
At beregne madens indhold af energigivende stoffer.
At beskrive sundhedsmyndighedernes anbefalinger af energigivende stoffer, vitaminer og mineraler til forskellige målgrupper inden for normalkostområdet.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At vurdere madens indhold af energigivende stoffer, vitaminer og mineraler til forskellige målgrupper inden for normalkostområdet.


Fagnummer: 20864 Grundlæggende kostberegning Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 642,00 Uden for målgruppe: DKK 2.366,45