Kok / Tjener / Ernæring

Almen fødevarehygiejne
Garantikursus
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 18 hold
Næste startdato: 24-11-2021
Varighed: 3 dage
Bagning med surdej i køkkener
Se 1 hold
Næste startdato: 10-12-2021
Varighed: 2 dage
Barista-, kaffe- og theoplevelser
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 03-11-2021
Varighed: 3 dage
Bæredygtighed på hotel & restaurant
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 07-03-2022
Varighed: 2 dage
Drikkevarer i cafeteria og kantine
Se 1 hold
Næste startdato: 19-11-2021
Varighed: 1 dag
drikkevarer, Smooth mm. togo
Se 1 hold
Næste startdato: 18-11-2021
Varighed: 2 dage
Grundtilberedning
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 07-12-2021
Varighed: 3 dage
Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 1
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 17-12-2021
Varighed: 1 dag
Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 2
Se 1 hold
Næste startdato: 03-03-2022
Varighed: 2 dage
Kalkulation i køkkenet - trin 1
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 25-10-2021
Varighed: 2 dage
Kommunikation og konflikthåndtering - service
Garantikursus
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Løbende optag
Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening
Se 3 hold
Næste startdato: 01-11-2021
Varighed: 2 dage
Mad til vegetarer og veganere
Se 1 hold
Næste startdato: 23-03-2022
Varighed: 3 dage
Madfremstilling uden fødevareallergi
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 25-11-2021
Varighed: 1 dag
Menusammensætning
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 26-11-2021
Varighed: 2 dage
Omlægning til økologisk madproduktion
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 18-11-2021
Varighed: 2 dage
Personligt salg - kundens behov og løsninger
Garantikursus
Positivliste Sjælland
Se 5 hold
Løbende optag
Planlægning af menu
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 11-11-2021
Varighed: 2 dage
Praktikvejledning af ernæringsassistentelever
Se 2 hold
Næste startdato: 22-03-2022
Varighed: 5 dage
Produktion af convenience food
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 25-10-2021
Varighed: 3 dage
Produktion af smoothies, greenies og juices To Go
Se 1 hold
Næste startdato: 18-11-2021
Varighed: 1 dag
Reduktion af madspild 1
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 23-11-2021
Varighed: 2 dage
Råvarer i køkkenet - trin 1
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 21-03-2022
Varighed: 2 dage
Råvarernes madlavningstekniske egenskaber
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 15-11-2021
Varighed: 3 dage
Salg og service i gæstebetjening
6 Ugers
Se 4 hold
Næste startdato: 03-11-2021
Varighed: 1 dag
Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 04-04-2022
Varighed: 2 dage
Servering og service i restauranten
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 14-12-2021
Varighed: 3 dage
Service og værtskab på hotel og restaurant
Se 1 hold
Næste startdato: 01-03-2022
Varighed: 2 dage
Udvikling af nye retter
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 02-11-2021
Varighed: 2 dage
Valg af vine til menu og gæster
Se 1 hold
Næste startdato: 28-03-2022
Varighed: 2 dage
Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 1
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 08-11-2021
Varighed: 1 dag
Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 2
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 09-11-2021
Varighed: 2 dage
145 kurser er skjult - tryk her for at vise dem