Kok / Tjener / Ernæring

Almen fødevarehygiejne
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 7 hold
Næste startdato: 25-01-2021
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne for F/I
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 03-05-2021
Varighed: 5 dage
Anretning
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 27-01-2021
Varighed: 3 dage
Barista-, kaffe- og theoplevelser
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 20-04-2021
Varighed: 3 dage
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 16-02-2021
Varighed: 2 dage
Bæredygtig madfremstilling
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 05-02-2021
Varighed: 2 dage
Bæredygtighed i storkøkkener
Se 3 hold
Næste startdato: 15-02-2021
Varighed: 3 dage
Bæredygtighed på hotel & restaurant
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 09-02-2021
Varighed: 2 dage
Det klimavenlige køkken
Se 3 hold
Næste startdato: 12-04-2021
Varighed: 2 dage
Det nordiske køkken i madfremstilling
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 18-02-2021
Varighed: 2 dage
Forarbejdning af råvaretyper
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 06-04-2021
Varighed: 2 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 08-02-2021
Varighed: 4 dage
Gastronomen som vært
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 03-02-2021
Varighed: 2 dage
Grundtilberedning
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 01-03-2021
Varighed: 3 dage
Kommunikation og konflikthåndtering - service
Garantikursus
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 11-01-2021
Varighed: 3 dage
Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 17-05-2021
Varighed: 2 dage
Mad til vegetarer og veganere
Se 1 hold
Næste startdato: 22-02-2021
Varighed: 3 dage
Møde- og konferencetilrettelæggelse
Garantikursus
6 Ugers
Se 6 hold
Løbende optag
Personligt salg - kundens behov og løsninger
Garantikursus
Positivliste Sjælland
Se 6 hold
Løbende optag
Planlægning af menu
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 03-05-2021
Varighed: 2 dage
Praktikvejledning af ernæringsassistentelever
Se 2 hold
Næste startdato: 20-04-2021
Varighed: 5 dage
Produktion af convenience food
6 Ugers
Se 4 hold
Næste startdato: 17-03-2021
Varighed: 3 dage
Reduktion af madspild 1
6 Ugers
Se 4 hold
Næste startdato: 16-02-2021
Varighed: 2 dage
Råvarer i køkkenet - trin 1
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 25-01-2021
Varighed: 2 dage
Råvarernes madlavningstekniske egenskaber
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 10-03-2021
Varighed: 3 dage
Råvaretyper / Varm--kold 2
Se 1 hold
Næste startdato: 26-05-2021
Varighed: 4 dage
Salg og service i gæstebetjening
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 20-05-2021
Varighed: 1 dag
Sensorisk analyse
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 31-08-2021
Varighed: 3 dage
Sensorisk anretning
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 18-02-2021
Varighed: 2 dage
Smagen i centrum
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 01-02-2021
Varighed: 2 dage
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 04-03-2021
Varighed: 2 dage
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 08-03-2021
Varighed: 2 dage
Udvikling af nye retter
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 27-04-2021
Varighed: 2 dage
Valg af vine til menu og gæster
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 10-05-2021
Varighed: 2 dage
Vinoplevelser 1
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 06-05-2021
Varighed: 2 dage
Vinoplevelser 2
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 10-05-2021
Varighed: 2 dage
Økologi i den daglige madproduktion
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 08-02-2021
Varighed: 3 dage
Økologi og bæredygtighed i restauranten
Se 1 hold
Næste startdato: 07-06-2021
Varighed: 2 dage
139 kurser er skjult - tryk her for at vise dem