Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Kok / Tjener / Ernæring

Kontakt
Mette Lauge-Simonsen
Mette Lauge-Simonsen
Efteruddannelseskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Filer
Arbejder du med fødevarer og ernæring? Og er du samtidig interesseret i at opkvalificere eller efteruddanne dig? 
Så har ZBC en masse kurser til at hjælpe dig på vej. Hos ZBC kan du tage kurser inden for områder som tilberedningstyper, almen fødevarehygiejne og bæredygtig produktion.
Bliv inspireret til, hvordan du kan styrke dig faglige profil yderligere med kurser inden for kok og ernæring hos ZBC.

Aktuelle kurser

Almen fødevarehygiejne
Også for ledige (6 ugers)
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 20-11-2023
Varighed: 3 dage
Anretning
Også for ledige (6 ugers)
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 18-10-2023
Varighed: 3 dage
Bælgfrugters tilberedning, konsistens og smag
Også for ledige (6 ugers)
Se 3 hold
Næste startdato: 11-03-2024
Varighed: 2 dage
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
Også for ledige (6 ugers)
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 28-11-2023
Varighed: 2 dage
Danske egnsretter
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 29-04-2024
Varighed: 2 dage
Forarbejdning af råvaretyper
Se 1 hold
Næste startdato: 31-10-2023
Varighed: 2 dage
Forarbejdning af råvaretyper, Tilberedning
Se 1 hold
Næste startdato: 31-10-2023
Varighed: 4 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
Også for ledige (6 ugers)
Se 3 hold
Næste startdato: 20-11-2023
Varighed: 4 dage
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1
Se 1 hold
Næste startdato: 12-02-2024
Varighed: 4 dage
Kalkulation i køkkenet - trin 1
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Løbende optag
Kalkulation i køkkenet - trin 2
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 27-11-2023
Varighed: 2 dage
Menuvejledning ved gæstebetjening
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
Måltidsplanlægning 1
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Løbende optag
Oplæringsansvarlig i hotel og restaurant
Garantikursus
Se 1 hold
Næste startdato: 10-10-2023
Varighed: 4 dage
Personligt salg - kundens behov og løsninger
Garantikursus
Positivliste Sjælland
Se 6 hold
Løbende optag
Reduktion af madspild 1
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 21-11-2023
Varighed: 2 dage
Råvarer i køkkenet - trin 1
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Løbende optag
Salg og service i gæstebetjening
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
Udvikling af nye retter
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 24-10-2023
Varighed: 2 dage
Valg af vine til menu og gæster
Se 1 hold
Næste startdato: 25-10-2023
Varighed: 2 dage
Valg af vine til menu og gæster, Vinoplevelser 2
Se 1 hold
Næste startdato: 14-11-2023
Varighed: 4 dage
Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 1
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
143 kurser er skjult - tryk her for at vise dem