Kok / Tjener / Ernæring

Almen fødevarehygiejne
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 5 hold
Næste startdato: 24-08-2020
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne for F/I
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 23-11-2020
Varighed: 5 dage
Anretning
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 05-10-2020
Varighed: 3 dage
Baren
Se 1 hold
Næste startdato: 07-12-2020
Varighed: 5 dage
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 29-06-2020
Varighed: 2 dage
Forarbejdning af råvaretyper
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 02-11-2020
Varighed: 2 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 26-06-2020
Varighed: 4 dage
Kalkulation ved produktion af mad
Se 2 hold
Næste startdato: 19-10-2020
Varighed: 3 dage
Kommunikation og konflikthåndtering - service
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 19-10-2020
Varighed: 3 dage
Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 15-06-2020
Varighed: 2 dage
Mad til vegetarer og veganere
Se 1 hold
Næste startdato: 04-11-2020
Varighed: 5 dage
Møde- og konferencetilrettelæggelse
Garantikursus
6 Ugers
Se 6 hold
Løbende optag
Varighed: 3 dage
Personligt salg - kundens behov og løsninger
Garantikursus
Positivliste Sjælland
Se 6 hold
Løbende optag
Varighed: 3 dage
Planlægning af menu
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 04-08-2020
Varighed: 2 dage
Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen
Se 1 hold
Næste startdato: 17-06-2020
Varighed: 2 dage
Praktikvejledning af ernæringsassistentelever
Se 1 hold
Næste startdato: 20-10-2020
Varighed: 5 dage
Produktion af convenience food
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 29-09-2020
Varighed: 3 dage
Salg og service i gæstebetjening
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 15-06-2020
Varighed: 1 dag
Sensorisk analyse
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 01-09-2020
Varighed: 3 dage
Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 07-12-2020
Varighed: 2 dage
Valg af vine til menu og gæster
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 02-11-2020
Varighed: 2 dage
Vinoplevelser 2
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 30-11-2020
Varighed: 2 dage
Økologi og bæredygtighed i restauranten
Se 2 hold
Næste startdato: 21-10-2020
Varighed: 2 dage
Årstidernes råvarer i måltiderne
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 08-09-2020
Varighed: 4 dage
Årstidernes råvarer i måltiderne
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 04-11-2020
Varighed: 2 dage
148 kurser er skjult - tryk her for at vise dem