Kok / Tjener / Ernæring

Almen fødevarehygiejne
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 6 hold
Næste startdato: 19-04-2021
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne for F/I
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 03-05-2021
Varighed: 5 dage
Bagning med surdej i køkkener
Se 1 hold
Næste startdato: 26-04-2021
Varighed: 2 dage
Barista-, kaffe- og theoplevelser
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 03-11-2021
Varighed: 3 dage
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 14-04-2021
Varighed: 2 dage
Bæredygtighed i storkøkkener
Se 2 hold
Næste startdato: 03-05-2021
Varighed: 3 dage
Bæredygtighed på hotel & restaurant
6 Ugers
Se 4 hold
Næste startdato: 26-04-2021
Varighed: 2 dage
Det klimavenlige køkken
Se 2 hold
Næste startdato: 14-06-2021
Varighed: 2 dage
Det nordiske køkken i madfremstilling
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 16-04-2021
Varighed: 2 dage
Forarbejdning af råvaretyper
Se 2 hold
Næste startdato: 23-08-2021
Varighed: 2 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 20-09-2021
Varighed: 4 dage
Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 2
Se 2 hold
Næste startdato: 16-09-2021
Varighed: 2 dage
Kalkulation i køkkenet - trin 1
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 25-10-2021
Varighed: 2 dage
Kommunikation og konflikthåndtering - service
Garantikursus
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 26-04-2021
Varighed: 3 dage
Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening
Se 6 hold
Næste startdato: 17-05-2021
Varighed: 2 dage
Mad til vegetarer og veganere
Se 6 hold
Næste startdato: 06-05-2021
Varighed: 3 dage
Møde- og konferencetilrettelæggelse
Garantikursus
6 Ugers
Se 6 hold
Løbende optag
Personligt salg - kundens behov og løsninger
Garantikursus
Positivliste Sjælland
Se 6 hold
Løbende optag
Planlægning af menu
Se 3 hold
Næste startdato: 03-05-2021
Varighed: 2 dage
Praktikvejledning af ernæringsassistentelever
Se 2 hold
Næste startdato: 20-04-2021
Varighed: 5 dage
Produktion af convenience food
6 Ugers
Se 4 hold
Næste startdato: 17-08-2021
Varighed: 3 dage
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
Positivliste Sjælland
Se 15 hold
Næste startdato: 20-04-2021
Varighed: 1 dag
Reduktion af madspild 1
6 Ugers
Se 5 hold
Næste startdato: 14-04-2021
Varighed: 2 dage
Råvarer i køkkenet - trin 1
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 04-10-2021
Varighed: 2 dage
Råvaretyper / Varm--kold 2
Se 1 hold
Næste startdato: 26-05-2021
Varighed: 4 dage
Salg og service i gæstebetjening
6 Ugers
Se 7 hold
Næste startdato: 29-04-2021
Varighed: 1 dag
Sensorisk analyse
Se 2 hold
Næste startdato: 11-05-2021
Varighed: 3 dage
Sensorisk anretning
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 16-04-2021
Varighed: 2 dage
Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 18-10-2021
Varighed: 2 dage
Service og værtskab på hotel og restaurant
Se 3 hold
Næste startdato: 14-09-2021
Varighed: 2 dage
Udvikling af nye retter
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 27-04-2021
Varighed: 2 dage
Valg af vine til menu og gæster
Se 4 hold
Næste startdato: 08-09-2021
Varighed: 2 dage
Vinoplevelser 1
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 06-05-2021
Varighed: 2 dage
Vinoplevelser 2
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 10-05-2021
Varighed: 2 dage
Økologi og bæredygtighed i restauranten
Se 1 hold
Næste startdato: 07-06-2021
Varighed: 2 dage
139 kurser er skjult - tryk her for at vise dem