MENU
Ungdomsuddannelse
10. klasse
Kurser & efteruddannelse
Skoler
For virksomheder
Om ZBC
International
Vælg en kategori
Ungdomsuddannelse
10. klasse
Kurser & efteruddannelse
Skoler
For virksomheder
Om ZBC
International
Tilbage
Alle ungdomsuddannelser
Erhvervsuddannelser
EUX
HHX
HTX
STU
Alle 10. klasser
Gymnasielinjen ZBC10
Erhvervslinjen ZBC10
EUD10
ZBC10
EUX10
Forside
Kursusoversigt
Kurser for virksomheder
Kurser for medarbejdere
Kurser for jobsøgende
Klar til efteruddannelse
Praktisk information
Brochurer
ZBC Gourmetskole
Kontakt os
ZBC Holbæk
ZBC Kalundborg
ZBC Køge
ZBC Næstved
ZBC Ringsted
ZBC Roskilde
ZBC Slagelse
ZBC Vordingborg
Kurser for virksomheder
Praktikcenter
Ny mesterlære
Danish Retail Award
Kontakt os
Hvem er ZBC
Profil
Samarbejde
International profil
For elever
Introduktion for 8. klasse
Brobygning for 9. og 10. klasse
Job på ZBC
Why choose ZBC
International projects and partners
Summer school programs
Vocational training for EU-students
Labour Market training
Tilbage
Kursusoversigt
Industri og håndværk
SOSU og Pædagogik
Det grønne område
Business og Ledelse
Fødevarer
Lager og transport
Service
Mere om vores kurser
Kurser for virksomheder
Skræddersyede kurser
Strategisk uddannelsesplanlægning
Virksomhedskonsulenter
Åben vejledning
Forplejning v/ virksomheder
FVU for virksomheder
Praktikvejlederkurser
Kurser for medarbejdere
Sådan tilmelder du dig
Åben vejledning
Kurser for jobsøgende
Jobrettet uddannelse for ledige
Åben vejledning
Samarbejde med jobcentre
Klar til efteruddannelse
RKV (realkompetencevurdering)
Strategisk uddannelsesplanlægning
Fra ufaglært til faglært / EUV
FVU
Vurdering af basale færdigheder
Åben vejledning
Digitalt Læringscenter
Fjernundervisning
Praktisk information
Tilmelding og priser
VEU-godtgørelse og befordringstilskud
Forplejning
Jobrettet uddannelse for ledige
Kost og logi
Afmeldingsgebyr og tillægsydelser
Prøver i AMU
Retningslinjer Covid-19
Røgfri skole
Kontakt os
Virksomhedskonsulenter
Åben vejledning
Kursussekretær / AMU-team
Udvikling, projekter og fundraising
ZBC learning
Kok / Tjener / Ernæring
Forside
Kursusoversigt
Almen fødevarehygiejne
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 7 hold
Næste startdato: 25-01-2021
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne for F/I
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 03-05-2021
Varighed: 5 dage
Anretning
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 27-01-2021
Varighed: 3 dage
Barista-, kaffe- og theoplevelser
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 20-04-2021
Varighed: 3 dage
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 16-02-2021
Varighed: 2 dage
Bæredygtig madfremstilling
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 05-02-2021
Varighed: 2 dage
Bæredygtighed i storkøkkener
Se 3 hold
Næste startdato: 15-02-2021
Varighed: 3 dage
Bæredygtighed på hotel & restaurant
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 09-02-2021
Varighed: 2 dage
Det klimavenlige køkken
Se 3 hold
Næste startdato: 12-04-2021
Varighed: 2 dage
Det nordiske køkken i madfremstilling
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 18-02-2021
Varighed: 2 dage
Forarbejdning af råvaretyper
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 06-04-2021
Varighed: 2 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 08-02-2021
Varighed: 4 dage
Gastronomen som vært
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 03-02-2021
Varighed: 2 dage
Grundtilberedning
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 01-03-2021
Varighed: 3 dage
Kommunikation og konflikthåndtering - service
Garantikursus
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 11-01-2021
Varighed: 3 dage
Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 17-05-2021
Varighed: 2 dage
Mad til vegetarer og veganere
Se 1 hold
Næste startdato: 22-02-2021
Varighed: 3 dage
Møde- og konferencetilrettelæggelse
Garantikursus
6 Ugers
Se 6 hold
Løbende optag
Personligt salg - kundens behov og løsninger
Garantikursus
Positivliste Sjælland
Se 6 hold
Løbende optag
Planlægning af menu
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 03-05-2021
Varighed: 2 dage
Praktikvejledning af ernæringsassistentelever
Se 2 hold
Næste startdato: 20-04-2021
Varighed: 5 dage
Produktion af convenience food
6 Ugers
Se 4 hold
Næste startdato: 17-03-2021
Varighed: 3 dage
Reduktion af madspild 1
6 Ugers
Se 4 hold
Næste startdato: 16-02-2021
Varighed: 2 dage
Råvarer i køkkenet - trin 1
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 25-01-2021
Varighed: 2 dage
Råvarernes madlavningstekniske egenskaber
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 10-03-2021
Varighed: 3 dage
Råvaretyper / Varm--kold 2
Se 1 hold
Næste startdato: 26-05-2021
Varighed: 4 dage
Salg og service i gæstebetjening
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 20-05-2021
Varighed: 1 dag
Sensorisk analyse
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 31-08-2021
Varighed: 3 dage
Sensorisk anretning
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 18-02-2021
Varighed: 2 dage
Smagen i centrum
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 01-02-2021
Varighed: 2 dage
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 04-03-2021
Varighed: 2 dage
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 08-03-2021
Varighed: 2 dage
Udvikling af nye retter
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 27-04-2021
Varighed: 2 dage
Valg af vine til menu og gæster
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 10-05-2021
Varighed: 2 dage
Vinoplevelser 1
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 06-05-2021
Varighed: 2 dage
Vinoplevelser 2
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 10-05-2021
Varighed: 2 dage
Økologi i den daglige madproduktion
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 08-02-2021
Varighed: 3 dage
Økologi og bæredygtighed i restauranten
Se 1 hold
Næste startdato: 07-06-2021
Varighed: 2 dage
Administrative opgaver i salgsarbejdet
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Anretningsteknik til retter og menuer
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Anvendte fagudtryk for tjenere
Positivliste Sjælland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bagning med surdej i køkkener
Læs mere
Varighed: 2 dage
Branchejura og erstatning i hotelbranchen
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 1 dag
Branchejura/myndighedskrav i restaurationsbranchen
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 1 dag
Branchekorrespondance i receptionen
Læs mere
Varighed: 2 dage
Branding af spisestedets menukort
Læs mere
Varighed: 3 dage
Branding og afsætning i receptionen
Læs mere
Varighed: 2 dage
Brugerdreven måltidsudvikling
Læs mere
Varighed: 3 dage
Danske egnsretter
Læs mere
Varighed: 2 dage
Danske madretter fra 1900-tallet
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Danske tapas
Læs mere
Varighed: 2 dage
Data- og bookingsystemer i receptionen
Læs mere
Varighed: 1 dag
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Det økologiske køkken
Læs mere
Varighed: 5 dage
Diæter og ernæringsterapi 1
Læs mere
Varighed: 3 dage
Diæter og ernæringsterapi 2
Læs mere
Varighed: 3 dage
Diæter ved allergi og fødevareintolerance
Læs mere
Varighed: 2 dage
Diæter ved velfærdssygdomme
Læs mere
Varighed: 3 dage
Diætetik - avanceret
Læs mere
Varighed: 5 dage
Driftsoptimering i madproduktion
Læs mere
Varighed: 2 dage
Drikkevarer i cafeteria og kantine
Læs mere
Varighed: 1 dag
Energiopbyggende retter til møder og konferencer
Læs mere
Varighed: 2 dage
Ernæringslære
Læs mere
Varighed: 2,5 dage
Ernæringslære - avanceret
Læs mere
Varighed: 5 dage
Ernæringsrigtige retter - trin 1
Læs mere
Varighed: 2 dage
Ernæringsrigtige retter - trin 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Forandringsparathed ved produktionsomlægning
Læs mere
Varighed: 5 dage
Forny måltidet med sundere råvarer
Læs mere
Varighed: 2 dage
Fremstilling af supper og saucer - trin 1
Læs mere
Varighed: 2 dage
Fremstilling af supper og saucer - trin 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Grill - åben ild i restauranten
Læs mere
Varighed: 2 dage
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1
Læs mere
Varighed: 4 dage
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2
Læs mere
Varighed: 4 dage
Grundlæggende ernæring og sundhed
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 5 dage
Grundlæggende kostberegning
Læs mere
Varighed: 2 dage
Grundlæggende madproduktion
Læs mere
Varighed: 3 dage
Gårsdagens overproduktion
Læs mere
Varighed: 2 dage
Hygiejne for fødevarehåndtering under bagatelgræns
Positivliste Sjælland
Læs mere
Varighed: 1 dag
Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 1
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 1 dag
Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Indpakning af maden- emballage og mærkning
Læs mere
Varighed: 2 dage
Information og deklaration for mad og retter
Læs mere
Varighed: 1 dag
Insekter i madlavning
Læs mere
Varighed: 1 dag
Inspirationskøkkenet i daginstitutioner og SFO
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Interkulturel kompetence i jobudøvelsen
Læs mere
Varighed: 3 dage
Internationalisering af mad
Læs mere
Varighed: 5 dage
IT og produktionsstyring for medarbejdere
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 5 dage
Kalkulation i køkkenet - trin 1
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Kalkulation i køkkenet - trin 2
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 1 dag
Kalkulation ved gæstebetjening
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 1 dag
Kalkulation ved produktion af mad
Læs mere
Varighed: 3 dage
Klargøring og tilberedning i konceptrestauranter
Positivliste Sjælland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Kostlære og vurdering - avanceret
Læs mere
Varighed: 5 dage
Kulturforståelse anvendt i gæstebetjening
Læs mere
Varighed: 2 dage
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten
Læs mere
Varighed: 2 dage
Kvalitetsudvikling af måltider
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 5 dage
Køkkenets kolde og varme desserter
Læs mere
Varighed: 2 dage
Køkkenets produktion af dej til brød og kager
Læs mere
Varighed: 2 dage
Ledelse af hygiejne og egenkontrol
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 4 dage
Leve-bo miljø - brugeren i centrum
Læs mere
Varighed: 5 dage
Mad til børn - sunde børn
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 3 dage
Mad til børn på restaurant og café
Læs mere
Varighed: 2 dage
Madfremstilling uden fødevareallergi
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 1 dag
Mellemmåltider til store brugergrupper
Læs mere
Varighed: 2 dage
Menusammensætning
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Menuvejledning ved gæstebetjening
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 3 dage
Molekylær gastronomi
Læs mere
Varighed: 2 dage
Måltider til småtspisende 1
Læs mere
Varighed: 2 dage
Måltider til småtspisende 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Måltider til ældre, nu og i fremtiden
Læs mere
Varighed: 5 dage
Måltider tilpasset brugerens behov
Læs mere
Varighed: 5 dage
Måltidsmærket - planlægning af madproduktionen
Læs mere
Varighed: 1 dag
Måltidsplanlægning - småbørn
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 5 dage
Måltidsplanlægning 1
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 5 dage
Måltidsplanlægning 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Nye pålægstyper af sæsonens råvarer
Læs mere
Varighed: 2 dage
Næringsrige retter med fuldkorn
Læs mere
Varighed: 2 dage
Omlægning til økologisk madproduktion
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Optimering i madproduktion
Læs mere
Varighed: 3 dage
Patogene mikroorganismer i risikoanalyse
Læs mere
Varighed: 1 dag
Performance i servering
Læs mere
Varighed: 2 dage
Planlægning og fremstilling af måltider
Læs mere
Varighed: 2 dage
Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen
Læs mere
Varighed: 2 dage
Produktion af smoothies, greenies og juices To Go
Læs mere
Varighed: 1 dag
Produktion og kvalitetsudvikling af måltider
Læs mere
Varighed: 3 dage
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
Læs mere
Varighed: 1 dag
Produktionshygiejne 1
Læs mere
Varighed: 5 dage
Produktionskøkkenets redskaber, maskiner og udstyr
Positivliste Sjælland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Professionelle opskrifter og portionsstørrelser
Læs mere
Varighed: 2 dage
Præsentation af menuer
Læs mere
Varighed: 1 dag
Præsentation af retter og menuer
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Læs mere
Varighed: 1 dag
Receptionens innovative serviceydelser
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Reduktion af madspild 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Revenue Management ved gæstebetjening
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Røgning og saltning i tilberedning af mad 1
Læs mere
Varighed: 2 dage
Røgning og saltning i tilberedning af mad 2
Læs mere
Varighed: 1 dag
Råvarens egenskaber i madhåndværket 1
Positivliste Sjælland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Råvarens egenskaber i madhåndværket 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Råvarer i køkkenet - trin 2
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Salg og markedsføring inden for madproduktion
Læs mere
Varighed: 3 dage
Servering af vin
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Servering af øl i restaurationsbranchen
Læs mere
Varighed: 2 dage
Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Servering og betjening ved selskab og konference
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 3 dage
Servering og service i restauranten
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 3 dage
Service og brugerbetjening omkring måltidet
Læs mere
Varighed: 2 dage
Service og gæstebetjening af turister
Læs mere
Varighed: 2 dage
Service og værtskab på hotel og restaurant
Positivliste Sjælland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Service til gæster med funktionsnedsættelse
Læs mere
Varighed: 2 dage
Serviceorienteret betjening af gæster
Læs mere
Varighed: 2 dage
Sikkerhed i receptionen
Læs mere
Varighed: 2 dage
Skab unikke gæsteoplevelser sammen med gæsten
Læs mere
Varighed: 3 dage
Skolemad - et måltid i skolen
Læs mere
Varighed: 5 dage
Smagsoplevelsen af drikkevaren i samspil med maden
Læs mere
Varighed: 2 dage
Smørrebrødskøkken - trin 1
Positivliste Sjælland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Smørrebrødskøkken - trin 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Spakøkken
Læs mere
Varighed: 2 dage
Spisestedets egne bæredygtige råvarer
Læs mere
Varighed: 2 dage
Strategi for indførelse af økologi i madproduktion
Læs mere
Varighed: 3 dage
Sundere kager og desserter i køkkener
Læs mere
Varighed: 3 dage
Sundere smørrebrød
Læs mere
Varighed: 2 dage
Sushi - krav og kreativitet
Positivliste Sjælland
Læs mere
Varighed: 3 dage
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Læs mere
Varighed: 3 dage
Take-away koncept i daglig madproduktion
Positivliste Sjælland
Læs mere
Varighed: 2 dage
Tilberedning og servering for patienter
Læs mere
Varighed: 2 dage
Tilberedningsmetoder i madproduktion
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Læs mere
Varighed: 10 dage
Trivsel og sikkerhed på hotel og restaurant - 1
Læs mere
Varighed: 1 dag
Trivsel og sikkerhed på hotel og restaurant - 2
Læs mere
Varighed: 2 dage
Turisme i gæstebetjeningen
Læs mere
Varighed: 2 dage
Tværfagligt samarbejde om måltider til ældre
Læs mere
Varighed: 2 dage
Vagt- og elevplanlægning på hotel og restaurant
Læs mere
Varighed: 1 dag
Vejledning om fødevareallergi
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 1 dag
Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 3 dage
Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 1
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 1 dag
Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 2
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Økologisk planlægning og produktion i cafeteria
Læs mere
Varighed: 5 dage
Årstidernes råvarer i måltiderne
Positivliste Sjælland
Læs mere
Varighed: 2 dage
139 kurser er skjult - tryk her for at vise dem
Brochurer
Avanceret Ganache
Avanced Ganache UK
Bæredygtighedsambassadør
Gourmet Appetizer
Gourmet pølsemager
Gourmet Sous Vide
Gourmet Vegetar
Ismester / Gelatiere
Juicer
KødCuisinier
Neurogastronomi Masterclass
Oste sommelier
Sensorisk velsmag
Surdejsspecialist
Tangekspert
Vinekspert Masterclass
World Class Wine
Seafood Specialist
Convenience specialist
Barista Specialistkursus
Reduktion af madspild
Fremtidens måltider
Har du brug for hjælp med din tilmelding?
Læs mere