Kok / Tjener / Ernæring

Almen fødevarehygiejne
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 8 hold
Næste startdato: 23-08-2021
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne for F/I
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 11-10-2021
Varighed: 5 dage
Bagning med surdej i køkkener
Se 3 hold
Næste startdato: 03-09-2021
Varighed: 2 dage
Barista-, kaffe- og theoplevelser
6 Ugers
Se 4 hold
Næste startdato: 05-10-2021
Varighed: 3 dage
Bæredygtig madfremstilling
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 20-10-2021
Varighed: 2 dage
Bæredygtighed i storkøkkener
Se 1 hold
Næste startdato: 27-09-2021
Varighed: 3 dage
Bæredygtighed på hotel & restaurant
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 20-09-2021
Varighed: 2 dage
Det klimavenlige køkken
Se 2 hold
Næste startdato: 22-09-2021
Varighed: 2 dage
Det nordiske køkken i madfremstilling
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 17-11-2021
Varighed: 2 dage
Drikkevarer i cafeteria og kantine
Se 2 hold
Næste startdato: 13-08-2021
Varighed: 1 dag
drikkevarer, Smooth mm. togo
Se 1 hold
Næste startdato: 18-11-2021
Varighed: 2 dage
Forarbejdning af råvaretyper
Se 2 hold
Næste startdato: 23-08-2021
Varighed: 2 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 20-09-2021
Varighed: 4 dage
Grundtilberedning
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 31-08-2021
Varighed: 3 dage
Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 1
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 10-09-2021
Varighed: 1 dag
Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 2
Se 3 hold
Næste startdato: 16-09-2021
Varighed: 2 dage
Kalkulation i køkkenet - trin 1
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 25-10-2021
Varighed: 2 dage
Kommunikation og konflikthåndtering - service
Garantikursus
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 18-10-2021
Varighed: 3 dage
Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening
Se 5 hold
Næste startdato: 15-09-2021
Varighed: 2 dage
Køkkenets kolde og varme desserter
Se 1 hold
Næste startdato: 12-10-2021
Varighed: 2 dage
Mad til vegetarer og veganere
Se 3 hold
Næste startdato: 13-10-2021
Varighed: 3 dage
Madfremstilling uden fødevareallergi
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 19-08-2021
Varighed: 1 dag
Menusammensætning
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 20-08-2021
Varighed: 2 dage
Omlægning til økologisk madproduktion
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 12-08-2021
Varighed: 2 dage
Personligt salg - kundens behov og løsninger
Garantikursus
Positivliste Sjælland
Se 5 hold
Løbende optag
Planlægning af menu
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 04-10-2021
Varighed: 2 dage
Praktikvejledning af ernæringsassistentelever
Se 1 hold
Næste startdato: 26-10-2021
Varighed: 5 dage
Produktion af convenience food
6 Ugers
Se 8 hold
Næste startdato: 16-08-2021
Varighed: 3 dage
Produktion af smoothies, greenies og juices To Go
Se 2 hold
Næste startdato: 12-08-2021
Varighed: 1 dag
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
Positivliste Sjælland
Se 4 hold
Næste startdato: 28-09-2021
Varighed: 1 dag
Reduktion af madspild 1
6 Ugers
Se 4 hold
Næste startdato: 22-09-2021
Varighed: 2 dage
Reduktion af madspild 2
Se 1 hold
Næste startdato: 25-08-2021
Varighed: 2 dage
Råvarer i køkkenet - trin 1
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 04-10-2021
Varighed: 2 dage
Råvarernes madlavningstekniske egenskaber
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 15-11-2021
Varighed: 3 dage
Råvaretyper / Varm--kold 2
Se 1 hold
Næste startdato: 26-10-2021
Varighed: 4 dage
Salg og service i gæstebetjening
6 Ugers
Se 7 hold
Næste startdato: 26-08-2021
Varighed: 1 dag
Sensorisk analyse
Se 1 hold
Næste startdato: 31-08-2021
Varighed: 3 dage
Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 18-10-2021
Varighed: 2 dage
Servering og service i restauranten
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 07-09-2021
Varighed: 3 dage
Service og værtskab på hotel og restaurant
Se 3 hold
Næste startdato: 14-09-2021
Varighed: 2 dage
Udvikling af nye retter
6 Ugers
Se 7 hold
Næste startdato: 24-08-2021
Varighed: 2 dage
Valg af vine til menu og gæster
Se 4 hold
Næste startdato: 08-09-2021
Varighed: 2 dage
Vinoplevelser 1
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 06-10-2021
Varighed: 2 dage
Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 1
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 08-11-2021
Varighed: 1 dag
Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 2
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 09-11-2021
Varighed: 2 dage
128 kurser er skjult - tryk her for at vise dem