Kok / Tjener / Ernæring

Almen fødevarehygiejne
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 4 hold
Næste startdato: 26-10-2020
Varighed: 3 dage
Almen fødevarehygiejne for F/I
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 23-11-2020
Varighed: 5 dage
Anretning
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 5 hold
Næste startdato: 05-10-2020
Varighed: 3 dage
Baren
Se 1 hold
Næste startdato: 07-12-2020
Varighed: 5 dage
Barista-, kaffe- og theoplevelser
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 17-11-2020
Varighed: 3 dage
Bæredygtig madfremstilling
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 13-11-2020
Varighed: 2 dage
Bæredygtighed i storkøkkener
Se 3 hold
Næste startdato: 06-10-2020
Varighed: 3 dage
Bæredygtighed på hotel & restaurant
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 17-11-2020
Varighed: 2 dage
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 20-10-2020
Varighed: 2 dage
Det klimavenlige køkken
Se 3 hold
Næste startdato: 26-10-2020
Varighed: 2 dage
Det nordiske køkken i madfremstilling
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 08-10-2020
Varighed: 2 dage
Forarbejdning af råvaretyper
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 02-11-2020
Varighed: 2 dage
Fødevarehygiejne og egenkontrol
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 26-10-2020
Varighed: 4 dage
Grundtilberedning
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 19-10-2020
Varighed: 3 dage
Hygiejne for fødevarehåndtering under bagatelgræns
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 02-10-2020
Varighed: 1 dag
Kalkulation ved produktion af mad
Se 2 hold
Næste startdato: 19-10-2020
Varighed: 3 dage
Kommunikation og konflikthåndtering - service
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 19-10-2020
Varighed: 3 dage
Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 26-10-2020
Varighed: 2 dage
Mad til vegetarer og veganere
Se 3 hold
Næste startdato: 16-11-2020
Varighed: 3 dage
Møde- og konferencetilrettelæggelse
Garantikursus
6 Ugers
Se 5 hold
Løbende optag
Personligt salg - kundens behov og løsninger
Garantikursus
Positivliste Sjælland
Se 5 hold
Løbende optag
Planlægning af menu
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 03-11-2020
Varighed: 2 dage
Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen
Se 2 hold
Næste startdato: 27-10-2020
Varighed: 2 dage
Praktikvejledning af ernæringsassistentelever
Se 1 hold
Næste startdato: 20-10-2020
Varighed: 5 dage
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
Se 10 hold
Næste startdato: 30-09-2020
Varighed: 1 dag
Reduktion af madspild 1
6 Ugers
Se 4 hold
Næste startdato: 06-10-2020
Varighed: 2 dage
Råvarer i køkkenet - trin 1
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Næste startdato: 02-11-2020
Varighed: 2 dage
Salg og service i gæstebetjening
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 19-10-2020
Varighed: 1 dag
Sensorisk analyse
6 Ugers
Se 1 hold
Løbende optag
Sensorisk anretning
6 Ugers
Se 1 hold
Løbende optag
Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 07-12-2020
Varighed: 2 dage
Smagen i centrum
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 09-11-2020
Varighed: 2 dage
Smagsoplev / Værten
Se 1 hold
Næste startdato: 02-11-2020
Varighed: 4 dage
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 22-10-2020
Varighed: 2 dage
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 26-10-2020
Varighed: 2 dage
Valg af vine til menu og gæster
Positivliste Sjælland
Se 3 hold
Næste startdato: 02-11-2020
Varighed: 2 dage
Vinoplevelser 2
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 30-11-2020
Varighed: 2 dage
Økologi i den daglige madproduktion
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 05-10-2020
Varighed: 3 dage
Økologi og bæredygtighed i restauranten
Se 2 hold
Næste startdato: 21-10-2020
Varighed: 2 dage
Årstidernes råvarer i måltiderne
Positivliste Sjælland
Se 2 hold
Næste startdato: 04-11-2020
Varighed: 2 dage
136 kurser er skjult - tryk her for at vise dem