Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Kalkulation i køkkenet - trin 2

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at beregne kost- og salgspriser på buffeter og hele menuer gennem justering af råvarernes mængde og art.

Kalkulation i køkkenet - trin 2

02-03-2026 til 12-03-2026
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2026 - mar
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Info om fag
20849 - Kalkulation i køkkenet - trin 2

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som har erfaringer med madfremstilling i større restauranter, hotelkøkkener, kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for principperne bag tilpasning af prisen på enkeltretter og buffeter ved justering af råvarernes mængde og art.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At beregne kost- og salgspriser på buffeter og hele menuer.

Fagnummer: 20849 Kalkulation i køkkenet - trin 2 Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 214,00 Uden for målgruppe: DKK 962,15