Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Kalkulation i køkkenet - trin 2

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at beregne kost- og salgspriser på buffeter og hele menuer gennem justering af råvarernes mængde og art.

Kalkulation i køkkenet - trin 2

Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - juni 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - juni 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - juni 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - juni 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - juni 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel og Restaurant - juni 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
3 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
20849 - Kalkulation i køkkenet - trin 2

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som har erfaringer med madfremstilling i større restauranter, hotelkøkkener, kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for principperne bag tilpasning af prisen på enkeltretter og buffeter ved justering af råvarernes mængde og art.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At beregne kost- og salgspriser på buffeter og hele menuer.

Fagnummer: 20849 Kalkulation i køkkenet - trin 2 Varighed 1 dag