Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 1

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at producere og tilberede retter til småtspisende, på baggrund af viden både om principper for kost til småtspisende og om de specialprodukter, som kan anvendes i forhold til kostformen.

Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 1

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20867 - Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 1

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der har et ønske om at lære om planlægning og tilberedning af retter til småtspisende, og som skal arbejde med planlægning og tilberedning af måltider til småtspisende.

Beskrivelse: Du opnår viden, der gør dig i stand til:
At forklare principper for kost til småtspisende
At forklare de sensoriske egenskaber i retter
At forklare, hvilke specialprodukter, der kan anvendes i forhold til kostformen
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At producere diæter i små portioner/måltider, som tager hensyn til madens sammensætning og anretning

Fagnummer: 20867 Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 1 Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90