Restaurantledelse 1

Restaurantledelse 1
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Beskrivelse: Eleven kan organisere og fordele arbejdet i restauranten

Eleven kan forklare, hvordan man gennem ledelse kan engagere kollegaer/medarbejder og bidrage til arbejdsglæde

Eleven kan forklare hvordan arbejdsledelse kan føre til en forbedret indtjening

Fagnummer: 19667 Restaurantledelse 1 Varighed 5 dage
Kursuspris
AMU:
DKK 0,00
Uden for målgruppe:
DKK 0,00
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik