Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Brødbagning for gastronomer

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille kuvertbrød og madbrød ved at anvende forskellige meltyper, hævemetoder og bageteknikker.

Brødbagning for gastronomer

Løbende optag
08-09-2025 til 11-09-2025
Brød kurser efterår 2025 - sep.
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 11-09-2025
Brød kurser efterår 2025 - sep.
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 11-09-2025
Brød kurser efterår 2025 - sep.
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 11-09-2025
Brød kurser efterår 2025 - sep.
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 11-09-2025
Brød kurser efterår 2025 - sep.
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 11-09-2025
Brød kurser efterår 2025 - sep.
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
3 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
20960 - Brødbagning for gastronomer

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, der arbejder med eller ønsker at arbejde med fremstilling af brød i restauranter, hotelkøkkener og kantiner.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive forskellige bageteknikker til brødbagning.
At redegøre for forskellige hævemetoder og deres anvendelse.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At fremstille forskellige kuvertbrød og madbrød.
At anvende forskellige meltyper, hævemetoder og bageteknikker.
At arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 20960 Brødbagning for gastronomer Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90