Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Menuvejledning i gæstebetjeningen

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til ud fra viden om klassisk menulære, at vejlede gæster i menusammensætning.

Menuvejledning i gæstebetjeningen

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20937 - Menuvejledning i gæstebetjeningen

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte medarbejdere, som arbejder eller ønsker at arbejde med klassisk menuvejledning af gæster.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive klassiske tilgange til menulære.
At forklare innovative tilgange til menuer.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At vejlede ved sammensætningen af en menu ud fra klassiske tilgange.

Fagnummer: 20937 Menuvejledning i gæstebetjeningen Varighed 3 dage