Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Diæter ved allergi og fødevareintolerance

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at anvende specialprodukter i forhold til at undgå allergener, og i den forbindelse kunne aflæse og udarbejde faktablade og varedeklarationer.

Diæter ved allergi og fødevareintolerance

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20888 - Diæter ved allergi og fødevareintolerance

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ikke faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener. Ikke faglærte bør inden kurset have opnået færdigheder svarende til kurserne: "20867 Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 1" og "20868 Planlægning og tilberedning af måltider til børn."

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for, hvordan man anvender specialprodukter i forhold til at undgå et givent allergen.
At redegøre for anvendelsen af faktablade og varedeklarationer for anvendte halv- og helfabrikata i udarbejdelsen af deklarationer på de enkelte retter. Og her med særlig fokus på: Cøliaki (gluten-intolerance), mælkeallergi og laktoseintolerance.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At anvende specialprodukter i forhold til at undgå et givent allergen.

Fagnummer: 20888 Diæter ved allergi og fødevareintolerance Varighed 2 dage