Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Anretning og menusammensætning

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udvikle og anrette menuer ud fra gæstens ønsker og behov samt under hensyntagen til sæson og sortiment.

Anretning og menusammensætning

29-09-2025 til 02-10-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 25 - sept-okt
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
27-10-2025 til 30-10-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025 - okt
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
02-03-2026 til 12-03-2026
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2026 - mar
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
20-04-2026 til 23-04-2026
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2026 - apr
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
04-05-2026 til 07-05-2026
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2026 - maj
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
01-06-2026 til 04-06-2026
Hotel- og Restaurantkurser - Sommer 2026 - jun
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
2 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
20844 - Anretning og menusammensætning

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der ønsker at lære om eller skal arbejde med anretning og menusammensætning på en restaurant.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive kalkulation i menusammensætning og planlægning af menuer.
At redegøre for smagssammensætninger i menuer
At redegøre for anretningsteknikker og portionering
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At anvende forskellige anretningsformer.
At udvikle og tilpasse menuer ud fra gæstens ønsker og behov.
At udvikle menuer under hensyntagen til sæson og sortiment.

Fagnummer: 20844 Anretning og menusammensætning Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 642,00 Uden for målgruppe: DKK 2.366,45