Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser

Kort fortalt

Efter kurset kan du anvende viden om bæredygtig udvikling og grøn omstilling i hotel-og restaurantvirksomhed. Du kan se bæredygtige tendenser og muligheder for bæredygtig brancheudvikling. Endvidere kan du kan kommunikere og gæsteforklare om hotellets/restaurantens bæredygtige profil og løsninger til gæster.

Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser

Løbende optag
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
06-01-2025 til 12-06-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
06-01-2025 til 12-06-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
06-01-2025 til 12-06-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
06-01-2025 til 12-06-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
06-01-2025 til 12-06-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
10-03-2025
Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser
Eksternt undervisningssted Korsør Lystskov 30 4220 Korsør
2 dage Daghold
10-12-2025
Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser
Eksternt undervisningssted Korsør Lystskov 30 4220 Korsør
2 dage Daghold
Løbende optag
06-01-2025 til 12-06-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
11 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
49844 - Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser

Målgruppe: Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder i relation til servering, service og gæstebetjening, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglærte kan være tjener, receptionist, gastrom m.fl.

Beskrivelse: Du opnår viden om:
Bæredygtig udvikling og grøn omstilling i hotel-og restaurantvirksomhed
Gæsteforklaring om hotellets/restaurantens bæredygtige profil
Bæredygtige alternativer til eksisterende praksis i virksomheden

Du kan anvende den opnåede viden til at:
Tendenser og muligheder for bæredygtig brancheudvikling
Kommunikere grønne tiltag og bæredygtige løsninger til gæster og kolleger
Tydeliggøre virksomhedens bæredygtige valg for gæsten
Anvende værktøjer, der kan gøre kursisten til virksomhedens ambassadør for bæredygtighed

Fagnummer: 49844 Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.551,50