Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser

Kort fortalt

Efter kurset kan du anvende viden om bæredygtig udvikling og grøn omstilling i hotel-og restaurantvirksomhed. Du kan se bæredygtige tendenser og muligheder for bæredygtig brancheudvikling. Endvidere kan du kan kommunikere og gæsteforklare om hotellets/restaurantens bæredygtige profil og løsninger til gæster.

Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser

28-08-2024
Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser
Eksternt undervisningssted Korsør Lystskov 30 4220 Korsør
2 dage Daghold
11-12-2024
Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser
Eksternt undervisningssted Claus Bergs Gade 7 5000 Odense C
2 dage Daghold
16-12-2024
Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser
Eksternt undervisningssted Korsør Lystskov 30 4220 Korsør
2 dage Daghold
Info om fag
49844 - Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser

Målgruppe: Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder i relation til servering, service og gæstebetjening, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglærte kan være tjener, receptionist, gastrom m.fl.

Beskrivelse: Du opnår viden om:
Bæredygtig udvikling og grøn omstilling i hotel-og restaurantvirksomhed
Gæsteforklaring om hotellets/restaurantens bæredygtige profil
Bæredygtige alternativer til eksisterende praksis i virksomheden

Du kan anvende den opnåede viden til at:
Tendenser og muligheder for bæredygtig brancheudvikling
Kommunikere grønne tiltag og bæredygtige løsninger til gæster og kolleger
Tydeliggøre virksomhedens bæredygtige valg for gæsten
Anvende værktøjer, der kan gøre kursisten til virksomhedens ambassadør for bæredygtighed

Fagnummer: 49844 Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.551,50