Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Syltning og fermentering af sæsonens råvarer

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udvikle og fremstille chutneys, kraut, pickles, olier og drikke af sæsonens råvarer og at anvende syltede og fermenterede produkter til at forfine klassiske retter.

Syltning og fermentering af sæsonens råvarer

Løbende optag
06-01-2025 til 12-06-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
06-01-2025 til 12-06-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
06-01-2025 til 12-06-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
06-01-2025 til 12-06-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
06-01-2025 til 12-06-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
06-01-2025 til 12-06-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
8 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
20862 - Syltning og fermentering af sæsonens råvarer

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, der arbejder med madfremstilling i restaurationer, caféer, kantiner samt catering virksomheder.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for, hvordan man udnytter overskud fra madtilberedningen i forhold til at producere forråd og mindske madspild.
At redegøre for specifikke hygiejneregler gældende for området.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At udvikle og fremstille chutneys, kraut, pickles, olier og drikke af sæsonens råvarer.
At udvikle og forfine gastronomisk velsmag i nye og klassiske retter ved tilsætning af syltede og fermenterede produkter.

Fagnummer: 20862 Syltning og fermentering af sæsonens råvarer Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 642,00 Uden for målgruppe: DKK 2.366,45