Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Kalkulation ved produktion af mad

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at kalkulere og dimensionere madproduktion, hvor du tager højde for svind på forskellige fødevaregrupper gennem en beregning af svindprocenter.

Kalkulation ved produktion af mad

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20876 - Kalkulation ved produktion af mad

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for, hvordan man kan beregne svind for forskellige fødevaregrupper, mængder, kost- og salgspris samt dækningsbidrag og kalkuleret dækningsgrad.
At redegøre for svindprocenter på forskellige fødevaregrupper.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At beregne svind på klargøring, produktion og anretning af en konkret madproduktion.
At anvende beregningsprincipper og kalkulationsmetoder til dimensionering af en konkret madproduktion.

Fagnummer: 20876 Kalkulation ved produktion af mad Varighed 3 dage