Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Reduktion af madspild 1

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til i et samarbejde med alle køkkenets faggrupper at reducere madspild i madproduktionen, herunder bortskaffelse af madaffald og emballage på en bæredygtig måde.

Reduktion af madspild 1

09-09-2025
Reduktion af madspild 1
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Info om fag
20883 - Reduktion af madspild 1

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for metoder ved bæredygtig bortskaffelse af madaffald og emballage i forbindelse med produktion af mad.
At redegøre for forskellige faggruppers samarbejde ved forebyggelse af madspild i madproduktionen.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At planlægge og producere måltider på en måde, som reducerer madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion.

Fagnummer: 20883 Reduktion af madspild 1 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 428,00 Uden for målgruppe: DKK 1.664,30