Selskabs- og konferenceplanlægning under epidemier

Kort fortalt

På dette kursus lærer du at begrænse risikoen for smittespredning, når du planlægger selskaber og konferencer. Du lærer om procedurer for klargøring af lokaler og servering under en epidemi. Du kan formidle de nødvendige retningslinjer for gæsterne.

Selskabs- og konferenceplanlægning under epidemier
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Målgruppen er faglærte og medarbejdere med arbejdserfaring inden for servering, selskab- og konferenceplanlægning.

Beskrivelse: I forbindelse med selskabs- og konferenceplanlægning under en epidemi kan du:
- Forklare informationssøgningsprocessen om retningslinjer under en epidemi og vejlede gæster, der deltager i et selskab eller en konference
- Forklare indretning og klargøring af en lokalitet og hvordan dette gøres ud fra de gældende retningslinjer
- Beskrive hvordan man begrænser risiko for smittespredning
- Beskrive hvordan planlægningen af servering af mad og drikkevarer skal foregå

Fagnummer: 49784 Selskabs- og konferenceplanlægning under epidemier Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 126,00 Uden for målgruppe: DKK 811,40
Kursuspris
AMU:
DKK 126,00
Uden for målgruppe:
DKK 811,40
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik