Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Bæredygtig fisk og skaldyr

Kort fortalt

Efter kurset har du viden om opdræts- og fiskeriformers konsekvenser for havet og dets biodiversitet samt om indkøb af fisk og skaldyr baseret på bæredygtige fangstmetoder og opdrætskriterier. Du kan kvalitets- og smagsvurdere fisk samt skaldyr fra akvakultur og/eller fiskeri og tilberede fisk og skaldyr fanget med skånsomme og bæredygtige fangstmetoder.

Bæredygtig fisk og skaldyr

Løbende optag
11-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
18-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
18-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
18-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
18-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
18-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
06-01-2025 til 13-06-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
5 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
49853 - Bæredygtig fisk og skaldyr

Målgruppe: Kurset henvender sig til faglærte og medarbejdere med brancheerfaring, der er beskæftiget med madfremstilling og indkøb i offentlige køkkener, restauranter, kantiner og lignende.

Beskrivelse: Du opnår viden om:
Forskellige opdræts- og fiskeriformers konsekvenser for havet og dets biodiversitet.
Indkøb af fisk og skaldyr baseret på bæredygtige fangstmetoder og opdrætskriterier.
Relevante mærkningsordninger og guides, som understøtter et bæredygtigt valg af fisk og skaldyr.

Du kan anvende den opnåede viden til at:
Kvalitets- og smagsvurdere fisk samt skaldyr fra akvakultur og/eller fiskeri.
Tilberede forskellige fisk og skaldyr fanget med skånsomme og bæredygtige fangstmetoder.

Fagnummer: 49853 Bæredygtig fisk og skaldyr Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60