Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Mad til vegetarer og veganere 2

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at sammensætte og producere ernæringsrigtig måltider til vegetarer og veganere, hvor der i udvalget af råvarer er fokus på variation, sensorik og ernæringsmæssig værdi, som er af særlig betydning for gruppen af vegetarer og veganere.

Mad til vegetarer og veganere 2

Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
3 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
20875 - Mad til vegetarer og veganere 2

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte ernæringsassistenter eller andre der arbejder eller ønsker at arbejde med vegansk og vegetarisk kost med fokus på den sensoriske og ernæringsmæssige kvalitet. Det anbefales, at man forinden har taget kurset: "20866 Mad til vegetarer og veganere, 1".

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive vegetariske og veganske kostformer.
At beskrive den sensoriske virkning ved brug af forskellige ikke-animalske produkter.
At forklare de ernæringsmæssige anbefalinger, der kræver særlig opmærksomhed for vegetarer og veganere.
At forklare behov for mikronæringsstoffer, med fokus på tilstrækkeligt indtag af vitaminer og mineraler, der kræver særlig opmærksomhed for vegetarer og veganere.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At udvælge egnede råvarer til forskellige vegetariske og veganske kostformer.
At sammensætte og producere ernæringsrigtige måltider med fokus på variation og sensorik.
At vurdere måltidets ernæringsmæssige kvalitet i forhold til målgruppens ernæringsmæssige behov.
At vurdere måltidets ernæringsmæssige kvalitet i forhold til forskellige vegetariske og veganske kostformer.

Fagnummer: 20875 Mad til vegetarer og veganere 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60