Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Planlægning og tilberedning af måltider til børn

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at planlægge og tilberede måltider til børn på en måde, hvor børnene inddrages aktivt i tilberedningen og stimuleres til at spise sundt og smage ny mad, som bygger på grundlæggende ernæringsprincipper for børnegruppen.

Planlægning og tilberedning af måltider til børn

24-11-2025 til 04-12-2025
Ernæringsassistentkurser - efterår 2025 - nov-dec
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
19-01-2026 til 29-01-2026
Ernæringsassistentkurser - Vinter 2026 - jan
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
13-04-2026 til 23-04-2026
Ernæringsassistentkurser - forår 2026 - apr
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Info om fag
20868 - Planlægning og tilberedning af måltider til børn

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der ønsker at opnå viden om og færdigheder i at planlægge og tilberede måltider til børn.

Beskrivelse: Du opnår viden der gør dig i stand til:
At beskrive de grundlæggende ernæringsprincipper for børn.
At vurdere og ernæringsberegne ernæringsrigtige måltider til børn.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At planlægge måltider på et grundlæggende niveau, under hensyntagen til ernæring, økologi og råvarer.
At planlægge madproduktionen på et grundlæggende niveau, så børn naturligt kan medvirke ved køkkenaktiviteterne.
At fremstille sund mad til børn på forskellige alderstrin.
At fremstille måltider, der stimulerer børns lyst til at spise sundt og smage ny mad.

Fagnummer: 20868 Planlægning og tilberedning af måltider til børn Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 642,00 Uden for målgruppe: DKK 2.366,45