Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Planlægning og tilberedning af måltider til børn

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at planlægge og tilberede måltider til børn på en måde, hvor børnene inddrages aktivt i tilberedningen og stimuleres til at spise sundt og smage ny mad, som bygger på grundlæggende ernæringsprincipper for børnegruppen.

Planlægning og tilberedning af måltider til børn

Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
3 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
20868 - Planlægning og tilberedning af måltider til børn

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der ønsker at opnå viden om og færdigheder i at planlægge og tilberede måltider til børn.

Beskrivelse: Du opnår viden der gør dig i stand til:
At beskrive de grundlæggende ernæringsprincipper for børn.
At vurdere og ernæringsberegne ernæringsrigtige måltider til børn.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At planlægge måltider på et grundlæggende niveau, under hensyntagen til ernæring, økologi og råvarer.
At planlægge madproduktionen på et grundlæggende niveau, så børn naturligt kan medvirke ved køkkenaktiviteterne.
At fremstille sund mad til børn på forskellige alderstrin.
At fremstille måltider, der stimulerer børns lyst til at spise sundt og smage ny mad.

Fagnummer: 20868 Planlægning og tilberedning af måltider til børn Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90