Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Tilberedning af kolde og lune anretninger

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille, klargøre og udvikle de mest klassiske kolde og lune retter med tilsmagning efter de fem grundsmage.

Tilberedning af kolde og lune anretninger

01-05-2025
Tilberedning af kolde og lune anretninger
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
3 dage Daghold
Info om fag
20846 - Tilberedning af kolde og lune anretninger

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte gastronomer, der ønsker at lære mere om tilberedning af kolde og lune anretninger i køkkenet.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive de fem grundsmage i planlægning af retter.
At beskrive og vurdere madens sensoriske kvalitet.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At nytænke klassiske/typiske retter og komponere nye garniturer, så det æstetiske udtryk stemmer overens med et givent koncept.
At arbejde efter regler for fødevarehygiejne og egenkontrol.
At klargøre og fremstille de mest klassiske/typiske retter.
At tilsmage retter ud fra de fem grundsmage.

Fagnummer: 20846 Tilberedning af kolde og lune anretninger Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90