Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Kalkulation i køkkenet - trin 1

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at foretage praktisk kalkulation ved udarbejdelse af enkeltretter og i den forbindelse vurdere en dækningsgrad og hvordan en merproduktion påvirker det forventede overskud.

Kalkulation i køkkenet - trin 1

Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - juni 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - juni 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - juni 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - juni 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel og Restaurant - juni 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - juni 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
3 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
20848 - Kalkulation i køkkenet - trin 1

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som har erfaringer med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener, kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for begreberne kostpris, dækningsgrad, overskud og svindprocent.
At redegøre for sammenhængen mellem råvaremængder og svindprocenter ved madproduktion.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At foretage praktisk kalkulation ved udarbejdelse af enkeltretter.
At vurdere en dækningsgrad og hvordan en merproduktion påvirker det forventede overskud.

Fagnummer: 20848 Kalkulation i køkkenet - trin 1 Varighed 1 dag