Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Bæredygtig produktion af mad og fødevarer

Kort fortalt

Du kan planlægge bæredygtig produktion af mad og fødevarer, som er relevant for dit daglige virke inden for fødevarevirksomhed. Du kan endvidere minimere spild ved optimal udnyttelse af råvarer, hensigtsmæssige indkøb, beregning af portionsstørrelser og effektiv genanvendelse af overproduktion.

Bæredygtig produktion af mad og fødevarer

25-11-2024
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
2 dage Daghold
Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
26-08-2024 til 05-09-2024
Ernæringsassistentkurser - august 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
29-01-2025
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
Eksternt undervisningssted Præstemarken 76 4652 Hårlev
2 dage Daghold
5 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
49843 - Bæredygtig produktion af mad og fødevarer

Målgruppe: Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder i relation til produktion af mad og fødevarer, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglærte kan være gastronomer, ernæringsassistenter, bager, konditor gourmetslagter m.m.

Beskrivelse: Du opnår færdighed i at:
Planlægge og fremstille en bæredygtig produktion, som er relevant for dit daglige virke
Udnytte råvarer optimalt ved klargøring og tilberedning
Beregne passende produktions- og portionsstørrelser
Foretage bæredygtige indkøb af fødevarer
Minimere spild ved madproduktion
Genanvende overskudsproduktion

Fagnummer: 49843 Bæredygtig produktion af mad og fødevarer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60