Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Hygiejnefokuseret servering & service i restaurant

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til sammen med kollegaer at identificere og begrænse risikoen for smittespredning i restauranten eller i cafeen på baggrund af de aktuelt gældende retningslinjer på området.

Hygiejnefokuseret servering & service i restaurant

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20816 - Hygiejnefokuseret servering & service i restaurant

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ikke-faglærte, som har erfaring med at arbejde med servicering af gæster i restaurant, café eller lignende.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for, hvordan man søger informationer om særlige retningslinjer for begrænsning af smittespredning
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At identificere og begrænse risiko for smittespredning i restaurant, café eller lignende.
At formidle gældende retningslinjer til kolleger.

Fagnummer: 20816 Hygiejnefokuseret servering & service i restaurant Varighed 1 dag