Sushi - krav og kreativitet

Kort fortalt

Du kan vurdere kvaliteten af egnede fisk og anvende relevante udskærings- og tilberedningsmetoder til fremstilling af sushi. Du kan også udvikle nye varianter af sushiformer samt anvende anretningsmetoder, der følger sushiens kulturhistorie og discipliner.

Sushi - krav og kreativitet
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Anvende de udskæringer og tilberedningsmetoder, der benyttes i fremstilling af sushi.
Vurdere kvaliteten på fisk, der er egnet til tilberedning af sushi, ud fra kendskab til fangstmetode, opbevaring og symptomerne påsygdomme hos fisk.
Ud fra læren om konsistens og de 5 grundsmage udvikle nye varianter af en maki eller anden form for sushi.
Anvende elementære anretningsmetoder, der fшlger sushiens kulturhistorie og discipliner.
Arbejde sikkerhedsmæssigt forsvarligt og efter gældende regler for fødevaresikkerhed i relation til målet.

Fagnummer: 48845 Sushi - krav og kreativitet Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.054,15
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.054,15
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik