Anvendte fagudtryk for tjenere

Kort fortalt

Deltageren kan anvende fagudtryk og korrekte gloser for mad- og drikkevarer. Deltageren kan gæstebetjene om mad- og drikkevarer. Uddannelsens kompetencer opnås på enten fransk, engelsk eller tysk.

Anvendte fagudtryk for tjenere
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til den ufaglærte eller faglærte tjener inden for hotel og restauration.

Beskrivelse: - Du kan forstå og anvende fagudtryk og korrekte gloser for mad- og drikkevarer.
- Du kan gæstebetjene om mad- og drikkevarer.

Uddannelsens kompetencer opnås:
- på fransk
- på engelsk
- på tysk

Fagnummer: 44021 Anvendte fagudtryk for tjenere Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.392,80
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.392,80
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik