Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Sensorisk analyse

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at tilberede og anrette måltider på baggrund af en analyse af de sensoriske virkemidler i kompositioner af den enkelte ret, så den matcher forskellige målgrupper.

Sensorisk analyse

24-11-2025 til 04-12-2025
Ernæringsassistentkurser - efterår 2025 - nov-dec
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
13-04-2026 til 23-04-2026
Ernæringsassistentkurser - forår 2026 - apr
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
19-01-2026 til 29-01-2026
Ernæringsassistentkurser - Vinter 2026 - jan
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
09-10-2025
Sensorisk analyse
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
2 dage Daghold
30-10-2025
Sensorisk analyse
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
2 dage Daghold
1 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
20871 - Sensorisk analyse

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, der arbejder med sensorik i et storkøkken eller lignende. Kurset retter sig ligeledes mod ikke-faglærte med lignende kompetencer; her anbefales det dog, at man forinden har taget kurset "20870 Sensorik for begyndere".

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for sensoriske virkemidler i kompositionen af en ret.
At karakterisere en ret/et måltid og give forslag til justeringer i forhold til en given målgruppe.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At tilberede og anrette måltider på kreative måder, hvor sensorikken er essentiel.

Fagnummer: 20871 Sensorisk analyse Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 428,00 Uden for målgruppe: DKK 1.664,30