Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Produktion af convenience food

Kort fortalt

Deltageren kan efter uddannelsen fremstille convenience food af høj kvalitet. Der arbejdes desuden med kalkulation og prisfastsættelse af de fremstillede produkter.

Produktion af convenience food

20-10-2025
Produktion af convenience food
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
3 dage Daghold
20-04-2026 til 23-04-2026
Gourmet Slagter - forår 2026 - apr
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
29-09-2025 til 02-10-2025
Gourmet Slagter - Efterår 2025 - aug-sept
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Info om fag
47482 - Produktion af convenience food

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget indenfor detailforarbejdning og forædling af ferskvarer.

Beskrivelse: Deltagerne kan fremstille convenience food af høj kvalitet, herunder udskære og marinere råvarer samt fremstille tilbehør. Deltagerne kan fremstille færdigretter, så de opfylder gældende fødevarelovgivning for området samt foretage korrekt emballering, opbevaring og salgsoplæg ud fra virksomhedens egenkontrolprogram. Deltagerne kan betjene og vejlede kunder, herunder informere om retternes ernærings-, hygiejne- og kvalitetsmæssige standarder. Endelig kan deltagerne kalkulere og prisfastsætte de fremstillede produkter samt arbejde under hensyntagen til arbejdsmiljø og sikkerhed.

Fagnummer: 47482 Produktion af convenience food Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 642,00 Uden for målgruppe: DKK 2.366,45