Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Gourmetbrød til maden bagt i restauranten

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at planlægge, udvikle og sammensætte et brødsortimentet ¿ fx som en æstetisk kuvert- og madbrød, der understøtter restaurantens værdier og brand.

Gourmetbrød til maden bagt i restauranten

Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - juni 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel og Restaurant - juni 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - juni 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - juni 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - juni 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
2 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
20858 - Gourmetbrød til maden bagt i restauranten

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for udvælgelse, opbevaring og anvendelse af forskellige meltyper, krydringer eller særlige ingredienser i specifikke deje, der er egnede til restaurantens kuvert- og madbrød.
At redegøre for de mest hensigtsmæssige bageteknikker, herunder kold- og langtidshævning samt hævning ved fx fordej og surdej.
At redegøre for Fødevarestyrelsens krav om mærkning af allergener.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At planlægge og udvikle egne kuvert- og madbrød under hensyn til køkkenets kapacitet og udstyr.
At fremstille æstetiske kuvert- og madbrød.
At sammensætte et brødsortimentet, der understøtter restaurantens værdier og brand.

Fagnummer: 20858 Gourmetbrød til maden bagt i restauranten Varighed 2 dage