Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Diæter ved velfærdssygdomme

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at anvende diætprincipper og fødevarerestriktioner i forhold til en given diæt, med fokus på diabetes, hjertekarsygdomme og energireduceret kost.

Diæter ved velfærdssygdomme

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20887 - Diæter ved velfærdssygdomme

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for diætprincipper og fødevarerestriktioner i forhold til en given diæt, med fokus på diabetes, hjertekarsygdomme og energireduceret kost.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At anvende diætprincipper og fødevarerestriktioner i forhold til en given diæt, med fokus på diabetes, hjertekarsygdomme og energireduceret kost.

Fagnummer: 20887 Diæter ved velfærdssygdomme Varighed 3 dage