Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at medvirke ved udarbejdelse og vedligeholdelse af køkkenets program for egenkontrol, herunder sikre opretholdelse af fødevaresikkerhed ved tilberedning og produktion af mad.

Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20891 - Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med madfremstilling i institutionskøkkener, restaurationskøkkener, caféer, kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for specifikke sygdomsfremkaldende mikroorganismer til opretholdelse af fødevaresikkerhed ved tilberedning og produktion af mad.
At redegøre for principperne bag HACCP-plan for kolde og varme madproduktioner.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At medvirke ved udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens egenkontrolprogram i forhold til udpegning, overvågning og dokumentation af de kritiske kontrolpunkter.
At anvende ny viden om nødvendige temperaturforløb i madtilberedningen til at opnå øget kulinarisk kvalitet og udvikle egne opskrifter.

Fagnummer: 20891 Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90